Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csipke.rózsika

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A hit fogságában (To verdener)(Worlds Apart)színes, feliratos dán film2008Sara és családja a Jehova tanúi közösség tagjai. A tizenhét éves lány szigorú vallási előírások közepette nőtt fel. Gyakran elkíséri szüleit, amikor házról házra, lakásról lakásra járnak,…..
JT BLOG Egy összeomlott interjú 2011.02.01 09:47:29
A vallás és a politika modernkori összefonódásáról készült 1999-ben egy meglehetősen érdekes beszélgetés, középpontban tartva a kisegyházakat. Amit itt közlök, az a beszélgetés írott változata. Az egyik beszélgetőpartner a „szervezeti pozícióban lévő” Jehova Tanúja,…..
Csipke.rózsika 2011.02.02 17:00:26
@Tamara72: A cikk olvasása közben nekem is pont a Reader's Digest jutott eszembe. Azt gondoltam, hogy a szervezet kiadványaiból másolnak. Még bosszankodtam is, hogy üzleti célra használják más anyagait. Mennyire biztunk a szervezetben!
Elore szeretnem bocsatani, hogy az alabbiak az en szemelyes tapasztalataim abbol a szempontbol veve, ahogyan en ateltem oket es ahogyan hatottak ram. Azt is elfogadom, hogy masoknak mas tapasztalatai lehetnek. Sot az en tortenetemet masok, akik erintve voltak benne, maskent elhettek meg, amihez…..
JT BLOG Ügyetlen kém 2010.07.22 09:25:36
Mint néhányan tudjátok is, a napokban nem tudok otthon lenni. Este hazaértem, de a nagy melegben történő utazás elvette az erőm. Sajnos még azok emailjét se tudtam megválaszolni vagy megnyitni, akik miatt visszajöttem estére. Ezért, ha nem válaszoltam neked, akkor elnézést,…..
JT BLOG Utólagos megjegyzéseim 2010.06.23 10:02:46
Barbara Anderson egy dán könyvbe írt fejezetének összefoglalóját feltettem magyarul is. Vannak más írásai is, de nem ígérem, hogy hamar megküzdök vele és azok is itt lesznek. Elég sok energiám emésztette fel ez a szöveg is. Nem mintha nem szívesen tettem volna. Azt újra…..
Csipke.rózsika 2010.06.28 08:16:10
@jtinfo: Most junius elején adtam be az elkülönülési papirom.Magam sem hittem, hogy meg fog viselni, de a csalódásom most elég nagynak tűnik. Mivel ennyire friss az élmény, nem szivesen irom ide, még nem tisztultak le a dolgok, talán másoknak össze-visszának túnhetne a mondanivalóm.
E-mailben szivesen megosztom. Email cimem: csipkerozsikas @ gmail.com