Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aranyköpés

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
aranyköpés 2011.04.28 13:14:42
Ennél szánalmasabb Madriddal még nem talélkoztam, hazai pályán BL elődöntőben nem jönnek át a félpályán, hát erre még a madridiak sem kíváncsiak!
Pepe pirosa kicsit túlzás, viszont az előző 5 meccsen megúszta. Elfelejtik ezek az agyatlan, alattomos madridi túlfizetett majmok, hogy a bírók is készülnek, pontosan tudják mindenkiről mekkora köcsög, lásd Pepe. Egy agyatlan barom, az ellenfél térfelén kiállíttatja magát, ezzel agyonvágja saját csapatát, hol a játékintelligencia a Madridból. Az nekem sem tetszik, hogy fetrengenek a Barca játékosok, de percenként pakolnak oda nekik büntetlenül, megunták. Ha a Barcán múlik foci van, a madridnál még az sincs....
Mourinho síránkozása már egy kicsit unalmas, inkább foglalkozna azzal, hogy focizzon a Real, és szerethető legyen, ezt a mostani madridot nem lehet miért szeretni... Szerintem pont a KIRÁLYI csapatnak lejt a pálya, a bajnokságban ellenük ítélték a legkevesebb büntetőt, és ők kapták a legtöbbet. A királyi kincstár nem fogy ki, és ha a Jóisten igazolják le sem nyernek max. egy nyomorult spanyol kupát.
Egy támadó szellemű, szimpatikus edző kellene a madridnak, nem ez a sirómajom, aki visszaadná a foci szeretetét Madrid városának.
Ronaldo egy fos, nem engedik játszani, de ilyen gólt mint Messi 2. találata nem nagyon látok tőle, 5 védővel a nyakán...
Jobb csapat a Barca, ilyen időket élünk, nem volt ez mindig így, de most ez van.
Még egy gondolat: ha madridi lakos lennél az eredmény érdekelne állandóan, ehhez elég fellépni a Netre, ők a látványos focit éhezik, nem a passzív önmegadást...
Viva Barca
aranyköpés 2011.04.28 14:04:13
Judea!
@Judea: Igaz, hogy legtöbbször 10 emberrel fejezi be a madrid, de valljuk meg van alapja...
A mostani meccsen, ha nem Pepe, akkor Marcelo és Adebayor végez idő előtt a padon és ez tény!
Nem kellene gyakorolni a 10 emberes játékot, ha a madrid nem lenne ilyen alattomos!
A focira kellene a hangsúlyt fektetni!
Kedd délutáni sajtótájkoztatója alapján nagyon úgy tűnik, hogy Pep Guardiolát már nemcsak fárasztja José Mourinho folyamatos hisztije, hanem most már nem is hajlandó azt tovább szótlanul tűrni. A Madridban tartott sajtótájékoztatón Pep olyan szépen tette helyre sipítozó…..
aranyköpés 2011.04.27 12:29:40
'92 óta Barca szurkoló vagyok, imádom a csapatot és azt a szellemiséget ami mögötte van. Valamennyi korosztályos csapat gerincét a Barcelona adja, de nem lehet mindig kaviár... Minden meccsen, bárhol és bárkivel játszanak az elvárás ugyanaz, parádés focival, 5-öket rúgni mindenkinek, ilyen nincs, 1-1 meccs erejéig szinte bárki jobb lehet a másiknál. Aki a Barca ellen készül, még a Madrid is, azzal van elfoglalva, hogyan élje túl a meccset, és nem azzal mit tud Ő maga mutatni, a szurkolók kedvére tenni. Gondoljatok bele egy szezon alatt, mikor meccsenként 500 körüli passz van, hányszor pakolnak oda nekik... És a motiváció, ez talán a legnehezebb kérdés mostanság. Kétségem nem fér hozzá, hogy a Barca klaszisokkal jobb csapat, mint a Madrid, amelyet valaha szerettem , ma már nem tudom szeretni, és ez azért van, mert egy csapatot nem mindenféleképpen az eredményekért szeretünk, hanem a fociért, a mentalitáért, a szellemiségért, ez a mostani Madridnak nincs meg. Lesznek eredmények, de még a Madrid szurkolók is elismerik ez nem az igazi, valami nem oké! Egyetelen egy dolog szól a Madrid mellett, hogy éhesebb, mint a Barca, de hogy melyik a jobb csapat az nem vitás!
Lassan olyan érzése van az embernek, ha a Jó Istent igazolják le sem nyernek semmit, 100 Millió Euro értékű focisták szaladgálnak, és beállnak otthon bekkeleni egy bajnokin, ahol 5 pontra csökkenthették volna a hátrányt, SZÁNALMAS!
Viva Barca!
Amikor elindítottuk ezt a szurkolói blogot, egy pillanatig sem gondoltuk volna, hogy a Real Madrid akkora pofont fog kapni a sorstól, mint kapott most hétfőn. Bármennyire törjül a fejünket, nem emlékszünk arra, hogy egy focicsapatot a saját élő legendája alázzon meg brutálisan.…..
A kütyük területén már keményen nyomulnak a divatházak, Versace- vagy Dior-telefon már jó ideje kapható. Nagyobb fába eddig csak kevesen vágták a fejszéjüket, a Gucci motorcsónak után most viszont itt a Trussardi autója is. Olasz stílus, német technika - az a legjobb, ha mindenki…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..