Regisztráció Blogot indítok
Adatok
begyek

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cigányokról A mieink 2010.06.22 20:26:00
Nézi az ember a focivébét. Nézi a játékosokat. Az hagyján, hogy egyik-másik európai ország játékosainak a fele sötét bőrű, afro eredetű (ha jól mondom). Hja, az egykori gyarmatbirodalom. De törökökből, arabokból, mindenféle más nációból is van bőven. Ha máshonnan nem…..
begyek 2010.06.26 07:34:16
@Member:
Velem együtt még millióan mondják azt amit vallok.Igen magyar vagyok,és büszke,hogy ez lehetek.Önnel ellentétben,aki inkább bolgárokat lát szivesebben a magyar pusztákon.De a puszta,a róna is az enyém.Önnek mi van,a nagy liberalizmuson kivül?
"Akit magyarnak teremtett az Úristen,és nem fogja pártját nemzetének,nem derék ember"gróf Széchnyi István.
Ha majd minden cigány,ha csak a saját portáját rakja rendbe,amihez ugye nem kell pénz,és nem a szomszédtól lopja az uborkát,meg a kábeleket,és ha nem erőszakolnak meg idős asszonyokat stb,akkor beszélhetünk közös múltról,beilleszkedésről,a másik történelmének megismeréséről. És ha nem szülnek már 14-15 évesen,hogy több "segilyt" kapjanak,majd akkor üljünk le,és beszélgessünk a közös jövőről.Mások nyomorából élnek,a mások tisztességes munkájának a gyümölcsét ők aratják le.
És ha egy polgármester,de legyen bárki is aki ez ellen felszólal,rasszista,fasiszta,náci és még mittudom én milyen jelzőt aggatnak rá.
Hát nem! A demokráciában mindenkire egyformán vonatkoznak a törvények.Nálunk kettős mérce van. Ha ezt nem látja,maga vak.Vagy valamelyik fajvédő,magyarellenes,kendermagos idióta.
begyek 2010.06.26 11:16:25
@Member:
Talán már irtam,katona voltam,ma már nyugdijas.Nem vagyok,Jobbikos.Nem hallgatom a Szentkorona rádiót sem.De olvaom a Demokratát,a Magyar Hirlapot,a Magyar Nemzetet,és a 168 órától kedve,minden baloldali lapot is.Miért nem arra válaszol,amit irok?Mert ugyan mondja már el,milyenek azok az embernek de állatnak sem mondható genetikai hulladékok,akik a saját gyerekei előtt ölnek meg egy tanárt? Vagy miért egy idős bácsinak kell előzetesbe lenni,mert a cigányok loptak tőle,és az egyiket áramütés ért és megdöglött? Vagy miért kell megerőszakolni,majd feldarabolni egy idős embert?Ezer példa van,védje csak őket.

Mivel itt,most,a cigányokról van szó,leirom a véleményemet,ha magának nem tetszik akkor is.És ne is válaszoljon többet,mert én sem fogok.Nem szeretem a maga fajtáját sem a magyarellenes nézeteivel.Legyen velük humánus,a maga fajtája.Én védem az enyémet.
Nem olvas újságokat,nem néz tévét sem,hogy ennyire vakon éli életét?Irja le a tapasztalatait velük szemben,én is ezt teszem.Ha magának jó,kérdezze meg azt a sok százezer embert,akik mellettük kell,hogy éljenek.Tényleg vak? Ennyire csak a liberálisok a rózsadombról hirdetik az igéjüket a felebaráti szeretetről.

Nem tudom hol él vidéken,de a számtalan cigánylakta település egyikén sem,az biztos.Más lenne a véleménye róluk. Nenm az én dolgom változtatni az életmódukon,saját magukon kell.Hallgathatná néha a borsodi vajdát,mit mond a saját fajtájáról.
És igen,első az én fajtám,mint ahogy a cigánynak is első az ővé.Ezt sem látja?
Maga egy szánalmas kis senki. Papol a demokráciáról,de a kettősmércét nem veszi észre,hiszen azt a maguk fajtájának köszönhetjük.
Egyet kivánok,hogy egyszer valóban rend lesz ebben az országban,és mindenkire egyformán vonatkozzanak a törvények. Még magára is.
begyek 2010.06.26 19:07:51
Vannak,akik Kossuthot idejétmúlt politikusnak mondják.
Lelkük rajta.Mit is mondok,lelketlen liberális,magyargyűlölők.
Még utoljára a cigányokról:
A cigányok nem akarnak magyarok lenni.Ma már romák akarnak lenni,a saját hazájukban/ ezt ők mondják/.
Sokkal gyorsabban fejlődnek,szaporodnak,mint a magyarok.Lassan megteremtik a maguk értelmiségét,a maguk nyelvén beszélnek,és lassan érvényt szereznek annak,hogy a cigány nyelvet is elfogadják hivatalosnak. Egyre többen lesznek mint mi,hosszú távon ezt a vesenyt ők nyerik. Nagycsaládosok,nagy a közösségi szellem,az együvé tartozás érzése náluk.
Nagy a gyerekáldás.
A magyarokról ez nem mondható el.Jó,ha a szerencsétlen magyar két gyereket vállal.Ezek meg szülik a gyereket rakásra,aztán magukra hagyják őket,nagy részük bűnöző lesz és műveletlen.
Világos,hogy mi fog történni.Lassan de biztosan a romáké lesz az ország.És vigyázni fognak a magyar kisebbségre.Ők adnak majd nekünk munkát /ma is van ilyen,és csicskázás is/.
És ezek legyenek a jövő nemzedéke?
Mert a jövő nemzedéke az anyaméhekben dől el.
Csak mi nem tudjuk,mert nem engedik tudni!
Ez történt Erdélyben is a 19 században.A román nők sokat szültek,a magyarok keveset.A román pásztor azt nézte a hegyről,hogy a /magyar/falu melyik házából haltak ki a lakók,abba beköltözött.
Erdély elvesztéséhez persze a liberális Károlyi-kormány és a szocialista-kommunista tanácsköztársaság nemzetellenes politikája,nagy mértékben hozzájárult.
Hát,ha valaki ezt akarja!?
Cigányokról Balogh Artúrnak 2010.05.21 11:13:00
Balogh Artúr írja az előző poszthoz küldött kommentjében:„Mindig jön ezzel a modernitással meg a premodernitással!A gádzsók modernitásnak nevezték a Holokausztot is, meg a kommunizmust is, mi cigányok meg mindig le vagyunk maradva ezektől a nagyszerű eszméktől, és remélem,…..
Rosta Andrea rövid tanulmányt közöl az „Ami rejtve van és ami látható” című, a 65 éves Gereben Ferencet köszöntő kötetben (Pázmány Társadalomtudomány 10. Piliscsaba 2008, 427-440. oldal). A „Gondolatok a kisebbségek bűnözéséről a hazai tudományos kutatások…..
begyek 2010.06.18 12:36:31
@Member:
Jobbikos? Nem vagyok.Sötét? Ha úgy látja,legyen.Szekta? Mire gondol?
A demokráciákban nagyon sok embernek kell együttműködni,ha úgy akarnak együtt élni,mint egy simán működő társadalom. Úgy gondolja,Önnel ez lehetséges lenne? Mert ha nem vagyok Fideszes,akkor még jogom sincs itt lenni,nem hogy a véleményemet elmondani?
Olykor hivatásos propagandista gyakorolja a hatást a közvéleményre,máskor erre a feladatra kijelt amatőr.
Ön hova sorolná magát?
Ha elkezdtük, hát folytassuk az LMP cigányprogramjának elemzését. A Magyar Gárdánál hagytuk abba, annál a gondolatnál, hogy ez rossz válasz a valós kérdésre. Ezt követően a program korrekt helyzetértékelést ad a magyarországi cigányok „problémás” részéről. Majd…..