Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lobig

333 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap is volt ebben a témában egy poszt, ami ugyan erősen pletyka szagú volt, de a mai bejegyzés már nagy valószínűséggel közelebb áll a valósághoz. A PS4 új kontrolleréről van szó, ami egy enyhe tuningon fog átesni, ha a hír igaz. De nézzük a képet, hogy milyen is lesz ez a…..
Bevallom, nekem elsőre nem tetszik. Másodjára sem. Mondjuk még csak pletyka szinten van a dolog, de ha valóban ez lesz a PS4 kontrollere, akkor bele fog majd telni egy kis időbe míg az ember megszokja. Hová tűntek a stickek? Jó, kapunk egy kis PS Vita-s érintőpadot, belehekkelik a PS…..
A GRID 2 első gameplay trélerében láthatunk néhány helyszínt a játékból csakúgy, mint néhány szuper járgányt. Például megjelenik a felvételen egy BMW E30 M3 Sport Evolution, egy Ford Mustang Mach 1 és egy klasszikus Chevrolet Camaro Z28 RS SS 1970 is, ahogy California partjain…..
A Crysis 3 7 csodája nevet kapta az a videosorozat, melyben a Crytek legújabb FPS-ébe nyerhetünk bepillantást. A furcsamód 6 epizódot tartalmazó széria megtekintése után egy dologban biztosan lehetünk, egy új videokártya vásárlása a PC-nkbe nem opció többé. Szerintem ilyen…..
Ahogy megjelent az Aliens: Colonial Marines, máris elkezdtek záporozni a játékról a review-k és az összehasonlító videók. Én  sem maradok ki a sorból és egy videóval kedveskedek az Alien-fanoknak, melyben láthatjuk mennyivel szebb a játék PC-n, mint Xboxon. (Mondjuk ha kicsit…..
Az új, nagyképernyőre és PlayStation 3-ra optimalizált YouTube alkalmazás még egyszerűbbé teszi a video megosztó portál használatát. A PlayStation Magyarország hivatalos honlapján mindent szépen leírnak, így én csak a lényeget emelném ki. Felhasználói felület TV-re…..
A Naughty Dog legújabb fejlesztése a The Last of Us hat héttel később kerül a boltok polcaira, mint az előre bejelentették, így május 7-e helyett csak június 18-án indulhat a móka Pittsburg apokaliptikus városában. ..
Kijött egy jó 10 perces youtube videó, melyben Lara Croft tevékenykedéseit nézhetjük jó 10 percen keresztül, amint épp próbál megszökni a 2013-as Tomb Raider egyik pályájának helyszínt szolgáltató kolostorból. Tetszetős kis játékmenet! Íme! Ja, és a játék 2013. március…..
Skyrim fanok figyelem! PlayStation Networkre kikerült (ill. majd a szokásos heti tartalomfrissítéskor fog) a Skyrim 1.8-as frissítése. Lemezt be a gépbe és indulhat a letöltés! A patch az alábbi javításokat tartalmazza: általános memóriakezelési és stabilitási fejlesztések a…..
A Battlefield 3 ötödik és egyben legutolsó kiegészítése tartalmazni fog négy új és hatalmas pályát, három új járművet, az új dropship képes lesz a földi egységeket járművekkel támogatni, valamint újra megkaphatjuk a klasszikus Capture the Flag módot is. A DLC 2013…..
Kaptunk egy új, a játékmenetet bemutató videót a PS3-as The Last of Us-ból, mely a hírek szerint 100%-ban kihasználja majd a PlayStation 3 képességeit. A május 7-én megjelenő túlélő-akciójátékban Pittsburg városában kell megvédenünk magunkat az átalakult, vérengző…..
Állítólag év végen megjelenik a PlayStation játékkonzolok egyik legismertebb FPS-ének legújabb epizódja, a Killzone 4. A február 20-án megrendezésre kerülő PlayStation Meetingen még az is előfordulhat, hogy együtt jelentik be a PlayStation játékkonzolok új generációját és…..
Az a hír járja, hogy a következő generációs konzolokban egy AMD alapú GPU lesz, még pontosabban, egy a 7800-7900-as széria valamelyikéből. Ilyen videokártyákhoz a PC-sek már egy jó ideje hozzájuthatnak, ezért meg is tudjuk mutatni, mit tud majd a PS4 ill. az Xbox 720. Az alábbi…..
Tegnap valami oknál fogva Xboxos napot tartottam, ma legyen PS-es. Az alábbi gigaképen a Sony kurrens konzoljának grafikai evolúcióját vehetjük szemügyre néhány játék screenshotján keresztül. Azt nem állítom, hogy az összes game blu-ray lemeze járt a gépemben, de jó…..
PS3 fan lévén nem fogok ódákat zengeni az alábbi videojátékokról, de azért egy felsorolást és egy minimál leírást megérdemelnek a Microsoft aktuális konzoljára hamarosan megjelenő címek. Jöjjön is az első! 1. Gears of War: Judgment Az Xbox 360 egyik koronaékszere a GoW…..