Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thuugya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag elkészült Rometem, még apróbb simítások hátra vannak, de már abszolút üzemképes. Sőt, inkább üzembiztos! :)A videó mellett néhány képet is készítettem a kb. végleges állapotról, valamint itt az ideje összeszámolni, hogy mennyibe is került egy ilyen…..
Így nézett ki a Romet egészen ma reggelig, amikor ugyanis elkezdtem a piros festés eltávolítását, mivel (a képen is láthatóan) az már több helyen lepattogott. Egy jó adag kromofággal és rengeteg munkával sikerült leszedni a régi festéket, kapott rozsdamarót, holnap reggel…..
Ezennel „hivatalosan” is bejelenthetem, hogy kiválasztásra került az oldalhoz leginkább illő szám. Nem meglepő módon:Ha dieselpower.blog.hu akkor --> The Prodigy – Diesel Power    ..
thuugya 2010.06.17 11:21:11
Végre elkészült egy rövidebb videó az 1.7-es japán, ISUZU motoros Astráról, jó szórakozást hozzá! :D Ígérem, a következő videó, ami egy Corsa 1.3 CDTI-ről fog készülni legalább 4-5 perces lesz.Ezen kívül további újdonság, hogy elkezdtünk dolgozni Tuning rovatunkon is,…..
Üdv. mindenkinek!Tippek és ötletek rovatunk első bejegyzése egy mindannyiunk számára igen fontos kérdésről fog szólni, az autók fogyasztásáról, pontosabban hogy nekünk, vezetőknek milyen befolyásunk van ennek alakításában. Kellemes olvasgatást és…..
Íme Tuning rovatunk első szereplője! Egy 1990-es évjáratú VW Golf II-es, szemmel láthatóan igen szép állapotban!  Ebből a képből már kiderül, a tetszetős külső mögött nem épp átlagos motor lakozik!További információk hamarosan!Átfogó videóteszttel és az…..
thuugya 2010.06.17 11:15:01