Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruszlii

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
ARANYÜST RÁZD FEL a hangulatot! a) a Játék időtartama alatt,promóciós csomagolású termékből vásárol; b) a promóciós nyakcímke belső oldalán található kóddal a Honlapon személyes adatai (név, nem, életkor, lakcím, e‐mail cím, telefonszám, kedvenc Aranyüst íz)…..
w Ahogy tetszik 2010.06.17 04:45:00
Beindultak végre a vuvuzelaszűrők. Engem ugyan alig érint, mert magát a meccset is kikapcsolom, ha nálam van a távirányító, viszont a kultúrsokk, az mindig izgalmas. A vuvuzela ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy érdekes és tipikus reakciókat hozzon elő a nyugati emberből. A…..
Filmdroid Mennyire vagy kemény? 2010.06.16 16:58:00
A Lionsgate készített egy honlapot, ahol az oda látogatók kitölthetnek egy tesztet (angolul tudók előnyben) és a végeredmény alapján megmondják Neked, hogy a The Expendables produkció résztvevői közül kire hasonlítasz a legjobban. Ezek után fel is töltheted az arcképedet, amely…..
Bruszlii 2010.06.17 11:23:41
Blu-ray Blog Penge vagy filmekből? 2010.05.12 10:33:00
Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, játssz velünk! Írd meg az alábbi videóban elhangzott filmek címét helyes sorrendben a filmorultvagyok@gmail.com címre és légy te a nyertes! Az LG XF2…..
MedIQ Erotikusan megfulladni? 2010.06.17 08:07:00
A Heimlich-fogást illik mindenkinek ismernie, mivel bizony életet menthet, ha valaki éppen félrenyeli a vacsoráját. A Fortnight Lingerie a dolog fontosságára eképp hívja fel a figyelmet.  Az ő nevükhöz fűződik a szexi újraélesztés is.   ..
Nem, most kivételesen nem tévét és nem is Blu-ray lejátszót teszteltem, hanem a merevlemes LG XF2 médialejátszót, ami kompakt mérete révén bárhova vihető és minden tévére rácsatlakoztatható, plusz a HD videó lejátszási képességek sem maradtak ki tudástárából. A teszthez…..