Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sótartó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
sótartó 2010.09.16 11:08:52
@Brother Love: nem vagyok szentfazék, utálom a szemforgatást, de ez zagyvára sikeredett, ennyi. Talán ha kisebbet markol, többet fog. De mind1. Ismerek buddhistává lett családanyát, na az ő megváltozott életviteléről- életszemléletéről oldalakat lehetne írni. Vagy hitgyülissé lett családról. Vagy házaló Jehovistákról, akik ajtónyitás után azonnal, még ott a küszöbön, az Úrhoz vezető egyetlen üdvözítő út letéteményeseiként mutatkoznak be, és úgy érezheted elkárhozol, ha kicsit is udvariatlan vagy velük.Találkoztam bunkó rk.pappal - sajnos éppen gyermekünk keresztelőjén...anno.Istenem ( ;) ), a vélemény szent, és ha úgy publikálunk, hogy egyben visszajelzéseket is megengedünk, hát Istenem, történnek ilyenek. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák, ugye ?

"Kicsit költői a kérdés: Hogy van az, hogy mindig azok zsoltároznak a leghangosabban, és azok imádkoznak minden elfogyasztott pogácsa előtt, akik -kvázi láthatóan- nagyon szar anyagi helyzetben vannak? " ilyenekkel még nem találkoztam, de a hittel kapcsolatban minden teátrális megnyilatkozástól idegenkedem. A hit csenddel jár.
A többi meg nem érdekel...
Múlt héten a közép-franciaországi Saint-Aignan-ban összecsapások voltak rendőrök és cigányok között. A zavargásokat az váltotta ki, hogy egy cigány férfit, a 22 éves  Luigi Duquene-t, aki kirabolt egy kaszinót, menekülés közben át akarta törni a rendőri útzárat, és a…..
sótartó 2010.07.30 20:35:33
@loop80: kérdésedre a válasz : jobban járnánk, ha az oroszoknak annyit mondanánk : újítsátok fel, legyen retro feeling : nem is olyan csúnya az az orosz metro, legalábbis egyedi és utánozhatatlan és elronthatatlan, mint a géppityujuk volt a 2. vh-ban. Mocskos szemét haszonleső felelőtlen eszetlen banda, így, vessző nélkül :( Mármint a 20 éve regnáló Sky és bandája. Van ebben az országban bárki is, akit ennyi hiba, bűn, nemtörődömség, felelőtlenség, hányavetiség, nagypofájúság után még nem basztak volna ki a munkahelyéről ?
Ha ennél milliomodszor kevesebbet hibázok : repülök :(
Szóval Rablóbanda : elmehettek ti a pi***ba !
A cigányügyet meg unom. És csak azt kívánom, nálam jobban már csak Merkel, Sárközy, meg a újonnan választott szlovák nő utálja. Én csak nézem : ők mit csinálnak :)
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..