Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nand

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
… és baszki nem a szopadék Rebeccát, meg a szíve alatt hesszelő, két szerelemgyereket sikerült ledurrantani. Tommy nehéz feje koppan a fehér, gyapjú szőnyegen, nem kicsit összevérezve azt. Ide bizony nem lesz elég egy tekercs Szilvia. Rebeca, menten kap agyfaszt, hogy te jó isten,…..
Christopher kilovagol a fához, amibe a hős szerelmes Ewing párok még anno belevésték a nevüket, és hát ott díszeleg az is, hogy "Chris + Elena". Vérzik a szívem, bazdmeg. Johnny a szobájában tipródik, és telefonon keresztül ordítja le az ügyvéd fejét, mert ez így ugye, nagyon…..
nand 2012.10.05 06:41:47
@Chat Géza: Azt én is sajnálom, nekem is ő a kedvencem. :-) Gyerekkoromban nagyon nem szerettem, de most, felnőtt fejjel újra néztem az egész sorozatot, és most már ő lett a kedvencem! ;-))

Ennek az Ann-nek meg állandóan van valami titka, a Szülifeliben is volt, most is van... ráadásul most is gyerekhez kapcsolódik. Vagy lehet, hogy ez itt még mindig az ottani szerepe? ;-))
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
nand 2010.10.08 14:19:27
@bumbe: Én hívtalak, láttam visszahívtál, csak nem tudtam felvenni.
nand 2010.10.08 21:25:14
@Bumbee: Köszönöm szépen, hogy eljöttetek a csomagokért! :-) Jó utat nektek holnapra!
nand 2010.10.09 22:14:25
@Bumbee: Mi újság van veletek? Lementetek, vagy még gyűjtitek a csomagokat?
Zsombornak és Nimródnak készült, a nyuszi hozza majd Húsvétra. Az ő ágyuk jó 10 cm-rel alacsonyabb a miénknél, ezért - mivel a sajátunkon fotóztam - nem érnek a kerekek a földig a képen, de így is mutatós. Az ablakok feltekerhetők, rögzíthetők, a tanksapka levehető, alatta…..