Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kietlen

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Identitásunkat a külvilág felé elsősorban a külsőnkkel, öltözködésünkkel tudjuk megmutatni, ennek kialakításában pedig a divat lehet segítségünkre. Fontos szerepet kapott az elmúlt években a divatban, valamint más művészeti ágakban is a genderidentitás, vagyis a lelki-érzelmi alapon meghatározott…..
kietlen 2017.01.31 22:51:06
@V Fucktor: Te is a kommentedet az arunkba ba@tad.
„olyan, hogy gender nem létezik, ez egy társadalom által konstruált fogalom, amibe nem kell beleillened.”
Ezt nem nagyon értem minden fogalom egy társadalom által konstruált. Amire ő gondol az inkább a gender rules, azokat nem kell elfogadni.
Idén két film is készült, ami az első egyetemi szemeszter előtti napokat dolgozza fel, az egyik a '80-as években játszódik a másik pedig a mában. Lehet tippelni, hogy melyik a durvább. Everybody want some!!  Költségvetés: $10 000 000 (Becsült) Bevétel: $3 369 431 Rendező: Richard…..
Mára elfogadott dolog lett a közbeszédben, hogy a sorozatok vannak olyan jók, mint a filmek. És ez szerintem is így van. De a sok sorozatnézésből megváltozik az ember mozgókép nézési szokása. Kevesebbet tud befogadni. Ez nem feltétlen baj. Mert nem kell, hogy történjen valami a filmben, elég a jó…..
  Budget: €250 000 (Becsült) Írországba játszódó, Sundance nyertes film. Olyan volt, mint egy Xavier Dolan film, csak fordítva.  ..
A filozófia hosszú, sötét teadélutánja Az élet értelme. A köznapi filozofálgatásnak ez az egyik leggyakoribb kérdése. Ugyanakkor a szakmai filozófiában ez a kérdés nem nagyon szerepel. Talán régebben szerepeltek erről szóló értekezések, de egy olyan száz éve a…..
kietlen 2014.02.15 07:30:27
A te szubjektív véleményed, hogy objektíve nincs értelme az életnek. Ez ugyanannyit ér, mint, hogy Bélának az élet értelme a tanulás. Azokból amit írsz csak az következik, hogy másoktól nem tudjuk megtudni az élet értelmét. Természetesen ettől még lehet, hogy nincs értelme az életnek. De elvileg megmérni még mindig meg lehet ahogy írod.

"Eleddig mindenki az élet szubjektív értelmét vizsgálta, azaz azt,hogy bizonyos emberek számára mi az, vagy az emberek összességében van-e valami közös."

Nem, például Douglas Adamsnek volt az az ötlete, hogy készítsünk egy az univerzumról egy kicsinyített másolatot, ami el tudja mondani mire jó.

Vagy például én. Én amikor azt kérdezem az emberektől, hogy mi az élet értelme, akkor ez utóbbira gondolok. (Máskülönben azt kérdezném mi az életed értelme.) És amikor válaszolnak, akkor azt úgy értelmezem, hogy ha meg tudnánk mérni az univerzumot akkor szerint azt az eredményt mutatná amit ő gondol. Nyilvánvalóan nem tudja nekem ezt bebizonyítani, de ettől még érdekel a véleménye. Mindegy hány embertől kérdezem meg nem leszek közelebb az eredményhez. De érdekes, mert nem szokták ugyanazt mondani, mint ha azt kérdezném, hogy mi az életed értelme. Például: "Az élet értelme szerintem az, hogy valami nagyobbnak a része vagyunk, és ugyanannyit érünk mint a teljes egész. Az én életemnek pedig nincs értelme, csak azért kelek föl reggelente, mert fárasztó feküdni."
kietlen 2014.02.15 06:46:07
Csak vicceltem előző bejegyzésemben. De amúgy se kell félni: A népesedésben nem az a fontos, hogy a létszám pillanatnyilag növekszik, hanem  hogy legbensőbb hajtóereje hosszú távon hogyan alakíthatja az emberiség számát. Ezt a hajtóerőt és hosszú távú trendjét a nők teljes…..
kietlen 2011.09.18 19:39:00
Mint bizonyára te is tudod, hogy a népesség gyorsan nő, ezért tégy egy szívességet, és öld meg magad. De még jobb, ha előtte ráveszel még 3 embert, hogy ölje meg magát. De előtte lehetőleg ők is vegyenek rá 3 embert. Így talán elejét vehetjük az összeomlásnak. Előre is…..