Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pass Container

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
Pass Container 2011.04.28 09:40:05
Hiába vártad mégsem vetíti nálatok a közeli mozi a Fűrész 3D-t? Ennek egyik oka az lehet, hogy pár napja a tisztelt Korhatár Bizottság úgy döntött, hogy az V-ös kategóriába sorolja a horror franchise utolsó részét (ide kattintva olvasható el a besorolási szempontrendszer). A…..
Amerikában nagyon jól fut a használt játékok piaca, a játékbolthálózatok szép nyereséget hoznak össze azon, hogy eladják a játékot 50 dodóért, aztán ha a delikvens végigtolta kétszer és megunta, visszaveszik tőle egy huszasért, utána használtan megint eladják harmincért…..
Pass Container 2010.09.15 09:49:42
@Sadist:
Amíg nem jelent meg az SC2, és a kutya se kereste addig meg 900 Ft-ért vágták az emberhez.
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
 Azt eddig is tudhattuk, hogy Orbán káderpolitikája messze áll a tökéletestől. Nem. Pontosabban fogalmazok: az a tény, hogy Orbán környezetében időnként elképesztő seggfejek bukkannak fel, hogy a Fidesz elnökének jóvoltából döbbenetesen nagy marhák kerülnek mindenféle…..
Pass Container 2010.06.23 22:33:56
@intimpista: ha már viccet idézel, akkor legalább jól tegyed:
cigánypecsenye van?
van, de akkor zene nincs.
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Pass Container 2010.06.16 23:44:15
@kakaósbögre: maga a posztíró is vidéki. csak fölkerült pöstre és édsanya büszkesége, a böcsészkaron.