Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xtré

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónknak az APEH StartPlusz kártya igénylésről van egy frappáns története, amely ugyan még nem zárult le teljesen, de az eddigi tapasztalatait már most szívesen megosztja az olvasóközönséggel."A tegnapi (szeptember 27.) ügyintézésem leírása: Szülés után nem…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
xtré 2010.06.22 21:31:32
@fingerbangs:

te miért csak azokra a kommentekre pattansz, amikből sugárzik, hogy tisztességes, felelősségeteljes ember a döntése követekményeinek teljes tudatában NEM RINYÁL? csak épp nem szereti, ha az általa megkötött szerződést a másik fél egyoldalúan számára előnytelenül kénye-kedve szerint változtathatja?

örülj neki hogy neked nem kell hitelt felvenned (az ok mindegy: okos vagy, és megtermelted magadnak a rávalót, vagy valaki más finanszirozta ... mondjuk ha az előbbi, akkor pont nem rugóznál ezeken)
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Remélem tud segíteni.Dolgoztam 1 építőipari vállalkozónál és már nem bírtam tovább a stílusát mert minden órában üvöltött mindenért.Felmondtam 2 hónap után.Márc.18-án kezdtem alkalmi kiskönyvvel majd ápr.1-től heti szerződéssel.Ápr.26-tól padig bejelentett…..
nejlon Naptár Eizotól 2010.06.16 13:04:00
..
xtré 2010.06.16 20:56:24
@Tapló Terepjáró:
nekem egy fiús naptár is bejönne... legalább olyannak képzelem, amilyennek akarom :D