Regisztráció Blogot indítok
Adatok
மனிதாபிமான

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Mégsem Vladimir Rajcic a szereplője Angelina Jolie Magyarországon forgó filmjének, cáfolta a filmofilia a pár napja meglebegtetett hírét.A Serbian Scar-filmben Michael Madsen oldalán szereplő színész más filmekkel van elfoglalva. A hír szerint most új színészt keresnek, bár a…..
மனிதாபிமான 2010.10.01 15:17:41
Az internetre felkerült a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat (NENYI) alapjául szolgáló dokumentum. Megjelent: Szabad nép, 1952. december   A  LEGYEN Béke, a Szabadság és az Egyetértés téesz tagsága közösen ünnepelte meg november 7-ikét. Az alábbi ünnepi  beszéd…..
மனிதாபிமான 2010.07.31 08:19:33
@Mackósajt66:

Akár a jobbik oldaláról is jöhetnek ezek az orbánozós hozzászólások, nemde?
@nestrot10 kommentjei biztosan.
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..