Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LajháR

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vezetés nem játék. Autósként nap mint nap küzdünk a közlekedést nehezítő útviszonyokkal. Nem elég felvenni a kesztyűt a téli időjárás viszontagságaival, kőkemény koncentrációt igényel az is, hogy a korlátozásokkal és útfeltúrásokkal gazdagított városi közlekedést épségben és balesetmentesen…..
LajháR 2017.02.07 13:45:59
@Csak Norris: Engem senki nem vádolhat antifeminizmussal, de úgy tudom, hogy a női parkolók azért lettek úgy kialakítva, ahogy mert 1. A nők jellemzően több cuccal jönnek ki az üzletekből/plázákból. 2. A parkolóhely közelebb hely van az üzlethez/plázához, így csökkentve az esélyét annak, hogy a sötét parkolóban megtámadják a magányos nőket. Nyilván így is gáz, mert tök jó lenne, ha pl. a támadás lehetősége fel sem merülne, de ebben én nem érzek lealacsonyítást, inkább segítő szándékot.
isolde Oversharing 2013.05.14 10:33:43
Én egyébként sose fogadtam meg olyasmit, hogy majd nem fogok egyfolytában a babáról meg szoptatásról meg pelenkákról beszélni, sőt, dühös voltam, amikor valaki meg akarta velem ígértetni, hát én arról beszélek, ami épp foglalkoztat, bocs. Majd nyilván lezajlik ez az időszak…..
LajháR 2013.05.15 10:24:03
Én is "elsőgyerekes" vagyok és leginkább az keserített el a kórházban, hogy minden insecuritym ellenére tudtam, hogy annak, hogy az ÖSSZES tapasztalatlan kismama kiakad 2 nap után nem szabadna így lennie. Hagyjanak engem békén a hormonokkal, hát hogyan jön akármilyen burn-out szindrómás csecsemős sárkány ahhoz, hogy kapásból rossz anyának állítson be? Már az gyanús volt, mikor még csak NST-re mászkáltam fel néha az osztályra a szülésznőmhöz, és folyton kisírt szemű kismamákat láttam a csecsemősök szobája felé közeledni... A szülésznő -érzékelve riadalmamat- próbált nyugtatni, hogy csak kérdezzek bátran, hát hogy segítsenek majd, ha nem kérdezek. De kit kérdezzek, mikor ő szabadnapos, a védőnő sehol, a 2 csecsemős nővér meg vagy vizitel vagy fürdet vagy kávézik? Ráadásul nekem speciálisabb problémám volt, túl erőteljes volt a tejbelövellés, emiatt beödémásodott a mellem és a pocok képtelen volt ráharapni, félelmetes étvágy ide vagy oda. Se barátnő, se nagymama, akinek ismerős lett volna a baj. Miért nem mondta senki korábban vagy legalább már helyben, hogy kell a kórházba mellszívó, bimbóvédő, krém, hátha? Mit hátha, ezek az eszközök kb. mindenkinek jól jönnek. Volt vagy 5 baba jóllakatására elég tejem és a 3. éjszaka ott tartottunk, hogy az egyik nővér majdnem rábeszélt, hogy adjam cumisüvegből a lefejt tejet az ödéma miatt - azaz nagyjából mondjak le a szoptatásról. Ez nem időhiány vagy fáradtság vagy mittudomén mi kérdése, ez csak annyi, hogy tesznek rá, legalább nem nyíg az a kismama a négyesben minden alkalommal, hogy segítsenek a babáját mellre tenni. Az utolsó éjszakán, mikor már felváltva sírtunk a szobatársammal (neki nem indult meg a teje), megjelent egy félelmetes külsejű, de hihetetlen higgadt és türelmes csecsemős, aki 3 és fél nap után végre adott pótlást szegény farkaséhes kollégának, nekem pedig megmutatta, hogyan kell szoptatás előtt egy picit fejni, hogy hozzáférhető legyen a célterület, és gratulált a kisfiam étvágyához, bátorítva, hogy etessem minél hosszabban, akkor szűnik a feszülés (a többiek lebasztak, hogy ne etessem 10 percnél tovább, mert jaj, hát bukik). És akkor minden a helyére került és hopp, még aludni is tudtunk.
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
LajháR 2010.06.16 18:58:44
@corsair: Szép szakszavakat használsz, de olvasgass szexológiát is, a homoszexualitás nem perverzió.
És most már el kellene dönteni, hogy uniformizáljuk-e a magyarságot (pl. Észak-Koreában biztos nincs baj az öltözködési stílusokból)vagy simán hagyjuk, hogy, aki bomberben akar járni, az abban járjon, de akkor a másik is hordhasson szivárványszíneket. A demokráciákban így megy, tök mindegy, hogy jobb-vagy baloldaliak.