Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉLETVESZÉLYES

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre valószínűbb, hogy el fogunk költeni különösebb aggodalmaskodás vagy töprengés nélkül másfél olimpiányi pénzt egy olyan fejlesztésre, amit finoman szólva sem övez az energetikai szakma egyhangú jóváhagyása. Ha őket nem is, de a közvéleményt könnyen lehet lekenyerezni…..
A nagy világon e kivűlNincsen számodra hely;Áldjon vagy verjen sors keze:Itt élned, halnod kell. Hoffmann Rózsa nem tréfál. Hogy ez már a kereszténydemokrata oktatási szigor egyik első jele-e, azt nem tudom, de mindenesetre igencsak komolyan veszi és szó szerint értelmezi Vörösmarty…..
Persze a cím túlzás, annyiban igaz csak, hogy a menü megalkotója, ha az összes éttermének csillagjait összeadjuk, akkor 27 csillagot mondhat magáénak. Ezzel mondjuk Joel Robuchon a világ legsikeresebb séfje is egyben. Nem nyit viszont repülőn éttermet, hiába van nagy rutinja a…..
ÉLETVESZÉLYES 2011.12.01 02:02:26
@Rommel6600: Áruld már el légyszi, hogy melyik az a "megfelelő desztináció", ahol a MALÉV nem döbbenetesen kevés és gyenge kaját ad.
Azt írja a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján olvasható összefoglaló:  „Ha a rokkantság miatt a munkából kieső 700 ezer ember dolgozna, és fele olyan mértékben járulna hozzá a termeléshez, mint a többi 3,7 millió foglalkoztatott, akkor ez a magyar GDP-t közel 10…..
ÉLETVESZÉLYES 2011.11.22 23:17:15
@virkir: Te pedig ostoba és mocskosszájú vagy. A rokkantnyugdíjat nem azért találták ki, hogy minden csalót a társadalom becsületes részének a nyakába lehessen akasztani, hanem azért, hogy a KERESETKÉPTELEN emberek ne haljanak éhen. Aki pl kerekesszékes, de aggyal kereste a fizetését, az megrokkanása után is tud dolgozni. Nem állítottam, hogy ő nem lesz rokkant. Igen az lesz, de nem munkaképtelen. Ha lenne agyad, akkor tudnál különbséget tenni a két fogalom közt. Különösen a mai világban dolgozhat, ahol egyre több az otthoni szellemi munkavégzés, de kocsival munkahelyre is be tud menni pont úgy, ahogy a pláza mellett is ott parkol a rengeteg rokkant tulaj.
ÉLETVESZÉLYES 2011.11.23 03:16:31
@tea fan: természetesen csak attól várom el, hogy dolgozzon, aki tud. És azt sem várom, hogy valaki a képzettsége alatti szintű munkát végezzen (annak ellenére, hogy sajnos az egészségesek közül is sokan erre kényszerülnek): ha szellemi visszaesés miatt nem tud pl egy könyvelő tovább dolgozni, azt nem küldeném el gödröt ásni.