Regisztráció Blogot indítok
Adatok
számbádi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi nagyvadra akadtunk ma. Biztos vannak olyanok, akiknek nem tetszik a House 13-asa, hallottam már, hogy túl vékony, sáskaszerű, a tények ezzel szemben azt mutatják, hogy Olivia Wilde valami szélsőséges módon dögös. Madarat szült a terhes férfi, ez tény! És nemcsak arról van…..
A 33 éves New York-i festő, David Kassan ilyen durván fest az iPaden (az ige a cselekvést kifejező jelentésre utal):Korábban iPhone-on is dolgozott, de elmondása szerint az iPad sokkal jobb, mert nagyobb. Ki hitte volna.Ilyenekre kényszerülnek fényképezőgép híján az emberek. Nem…..
Az indoklás nélküli kirúgás jogszabályi lehetősége óriási kísértést jelent. A magyar politika pedig soha nem tudott ellenállni egyetlen kísértésnek sem. (Fotó: Huszti István/Index) Nem osztotta meg a közvéleményt az államigazgatásban dolgozó tisztviselők indoklás…..
számbádi 2010.06.16 15:05:40
Mindenkit végig olvasva, levonva következtetéseket:

Ha egyetéretek: okosabbnak hiszem magam, tehát beképzelt vagyok, nem értek a közszférához és tuti, hogy jobboldali beállítottságú ember vagyok... (üzenem az ilyen embereknek: normális, egyértelmű hatáskörrel bíró közigazgatási törvényeket kell először hozni, majd utána pattogni, hány emberre van szükség, ez szüli az indokot)

Ha nem értek egyet: e pillanatban lógatom a lábam egy közigazgatási hivatalban, ráérősen, mivel kormányvezetőink eddigi törvényhozásai nem éppen ésszerűek voltak (lsd.közigazgatási tevékenységek, intézmények szétszedése=párhuzamos közigazgatás több intézményben egyszerre, de ez 1 pld a többi közül)? Vagy netán baloldali/jobboldali beállítottságú lennék, aki félti munkahelyét és közben szorongok ha jól dolgozom, szorongok ha nem dolgozom jól, de vezetőim még ezt sem csinálják? Ez a szorongás meg visszacseng mindenre ami a közigazgatásban van... Vagy netán baloldali pártszínben épp vezető beosztásban féltem könnyen megszerzett munkakörömet és elgondolkozom, hogy most a Pista vagy a Julcsi ismerősömet kérjem meg az elbocsájtások után újbóli foglalkoztatásom végett? (üzenem az ilyen embereknek: normális, egyértelmű hatáskörrel bíró közigazgatási törvényeket kell először hozni, majd utána pattogni, hány emberre van szükség, ez szüli az indokot)

Nem hiszem, hogy aki "vmilyen módon" bekerült mondjuk 10-20 éve a közszférába az akkora analfabéta lenne, hogy nála már csak az okosabbjai tudják alkalmazni a megfelelő törvényeket, jogszabályokat. Persze mindenütt vannak ilyen emberek is, könnyen kiszűrhetőek közvetlen vezetői révén. De könyörgöm miért párt függő dolog, hogy én egy minisztériumon kívüli közigazgatási intézményben dolgozhatom e vagy sem ha jól teszem azt amivel MEGBÍZTAK?????

Konklúzió: a törvényhozás milyensége mindennek a kulcsa...