Regisztráció Blogot indítok
Adatok
markusfalvi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
markusfalvi 2011.02.01 22:47:32
A különleges sörökre nyitott szemű vásárló már rég tudja, hogy az IKEÁban svéd söröket is lehet kapni. De vajon érdemes-e beruházni?A dobozos, félliteres Mariestads a büfében is kapható, de talán érdemesebb a pénztárak után következő IKEA Food boltban megvásárolni. Ha…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
Fogyik a magyar!1. rész Az elmúlt hetekben a hazai sajtóban rendkívüli visszhangot váltott ki a hazai népességfogyás legújabb adata, amely szerint az idén tízmillió alá csökken nemzetünk lélekszáma. (E cikk sajátos aktualitását az adja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök…..
markusfalvi 2010.07.17 10:27:03
Kedves Szerző!
Ez a legegyszerűbb megoldás, bontsuk le a caládot, mint a társadalom alapértét, hozzunk létre nagy kommunálta és mindenki csináljon mindenkivel azt, ami jólesik. Felelősség pedig mint olyan ne létezzen.
Ezzel egy a probléma: ha megnézel néhány természerfilmet, ennél még az állatok is több erkölcsi tartást mutatnak.
Ez itt európa, nem véletlenül van ilyen családmodell néhány évszázada, úgy tűnik, hogy bevállt. Azért mertnéhány vannak emberek akik nem nem bírnak a nemi ösztöneikkel azt gondolom még nem kell felríúgni valamit, ami működik.
Az emberek nagy része sajnos tudatlan ökör, akik azt gondolják, amit a média présel az agyukba. Ha az a modell, hogy minden nő tökéletesen szép, és minden férfi marha gazdag, akkor persze, hogy képtelen az Isten barma elfogadni, hogy anyunak már nem olyan a melle, mint szülés előtt, apunak meg nem jön minden hónapban 10 millió a számlájára és azt hiszi megoldásnak, hogy keres egy másikat. Akivel aztán 5 év múlva kezdődik megint a dilemmázás.
Persze, hogy izgalmas volt agglegényként mindig más nő után szaladgálni, meg buliból buliba esni, mint 10X felkelni az üvöltő gyerekehez minden éjszaka és utána napi 15 órát még dolgozni is. Persze, hogy a feleségemnek többször volt ideje fodrászhoz menni, mint amióta a gyerek tölti ki az életét. De ettől még a kislányunk attól kiegysnesúlyozott, hogy van anya meg apa és csak egy anya és egy apa. Az egészséges felnőtt létnek alapvető feltétele a kiegyensúlyzott gyerekkor a születés pillanatától fogva.
Nehéz hűségesnek és jó házastárnak lenni? Nehlz hát, mint a fene. Itt nem lehet a vita végén elrohanni, hanem mindent mindig meg kell oldani.
Ez bizony nehéz Kedves Szerző, de ezrt vagyunk emberek, hogy ezt megoldjuk.
Ha nem bírunk ezzel, akkor bizony vegyük tudomásul, hogy a természet hátrább sorol minket.