Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PicuRika

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ő rögtön lecsapott rám, dumált, itatott, kihívott beszélgetni, hajnalig  oltott olyanokkal, hogy "én jóba' vagyok a tilosrádiósokkal" és "járok eszidpartikba" meg hasonloó bárgyúságok.   A kép innen kedves Szakitos, egy…..
Amikor odajutottunk hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz, egy hátmasszírozás után kinyögte hogy tulajdonképpen... A kép innenSziasztok!Látom eljött Örkény Egyperceke ideje :))Hát itt az enyémPár éve megismerkedtem egy fiúval, és nagyon szépen indult a kapcsolatunk.…..
PicuRika 2011.03.23 08:56:18
@Muha: muhahaha:)))ez jó volt

"Moziba jártunk, éjszakába nyúló beszélgetések, közös filmek...tudjátok."
Mennyi idő kellett volna, hogy kapcsolj? Mert ha van egy pár mozi, meg közös filmezés, meg éjszakás beszélgetések, és semmi, az már elég intő jel, nem?
PicuRika 2011.03.23 09:50:34
@Muha: hát azért én szeretem érezni, ha tetszik a srác, hogy lépkedünk valamerre. . . és nem a testvéri szeretetre gondoltam.
Persze mindent a maga idejében, de jelek azért csak vannak:)
PicuRika 2011.03.23 10:57:35
@Muha: így van. nem érünk rá szarakodni:DD
Bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet. A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam…..
PicuRika 2011.03.22 11:13:05
Egy hónap szenvedés, egy igazán szar utolsó hétvégével - a téli házinyúlhoz is felmentünk melegedni, akivel tisztára jól kijöttem, hogy emeljük a helyzet elbaszottság-faktorát. Szervusztok szakítósok! Gumicsizmában nem voltunk, gumi sose voltam, teszkót használtunk. Aki…..
Elkezdett hívogatni ami nekem nem annyira jött be, mondván ha nem veszem fel annak oka van, majd visszahívom. Sziasztok! Szeretném veletek megosztani egy nemrég történt "szakításomat". Nem volt hosszú a kapcsolat, összesen 3napig tartott, de ez idő alatt a delikvens…..
Elindult kifelé az ajton de az utolsó mondata az volt:A ruha csinos de nem hozzád illik. Sziasztok!! Az én sztorim tavaly történt én 20 éves vagyok a volt barátom 22. Fél évvel ezelött találkoztunk egy feszten egy sörsátorban ültünk együtt és a barátnöm meg neki a haverja…..
PicuRika 2011.03.09 14:57:39
@Nutshell: na igen, ez sehol nem sikerül a sztoriban...
csak engem zavar a vesszők hiánya? szeretek szép, tagolt mondatokat olvasni.
A pasinak kijárna egy jó nagy vascső, nem mondom, hogy hova...
Másnap csak nem nyugszom felhívom névtelenül:-Tényleg otthagytál volna a Dunaparton?    A kép innen Kittivel találtunk ezen a csodás új alkalmazáson egy cuki pasit.Bringázik szeret fotózni stb.Ideális.Olyan izgatottak lettünk hogy mint utólag megtudtam tőle 10 db üres…..
PicuRika 2011.03.08 13:44:29
@hasznavehetetlen régensherceg: Nem nevezném érett férfinak azt a szerencsétlent, aki arra nem képes, hogy annyit mondjon, hogy köszi a randit, nem vagy az esetem. Azért ez nem annyira nehéz, megtanulhatnák már. De nyilván a fejlett egója miatt azt gondolta, hogy a csaj majd sírógörcsöt kap, ha meghallja, hogy nem jön be neki, igy inkább lelépett.
Aztán másnap már valószínűleg azért nem válaszolt a mailre, mert meglátta a helyesírást. Gondolta, inkább nem fejti ki:)
Számomra a tanulság, hogy faluban nem ismerkedek, mert ott mindenki ismer mindenkit és csak a keverés megy.A kép innen Sziasztok! A történetem kb. két éve történt. Már jó ideje nem volt párkapcsolatom csak ien 2-3 hetes. Az eggyik brátnőm véárostól nem messze lévő faluba…..
Odamentem hozzá arcon köptem 2x,majd hozzámvágta a poharat,majd otthagytam. Annyit se mondott ne haragudj, inkább kinevetett. A kép csak illusztráció innen   Szia. Szeretném ha az én történetemet is megosztanád az oldal látogatóival! Nem rég történt, nagyon durva és…..
Ez már a szakításnak is a leggázabb része, még nem mondtátok ki de mindketten tudjátok, hogy már vége de még szenvedtek mert az jó. Kerettörténet: L: 24 - F 30 - 3 évet együtt éltek, már egy hónapja külön... Azt hiszem ez már a szakításnak is a leggázabb része,…..
Volt, hogy bókoltam neki, hogy én örökre vele szeretnék már maradni és nekem csak ő kell. Mire ő: én sem akarok már mással lenni. A kettő nagyon hasonló mondat, de valahogy kimondva mégsem ugyanaz. (Elnézést, tegnap az Oscar miatt kicsit elaludtunk) Mindenféle bevezető helyett…..
A férfi meg issza tovább a sörét. 1 nap múlva email cuccsere ügyben, a nő kijelenti nem lesz cuccsere, senki nem ad vissza semmit, és itt a mese vége.Az én sztorimat, ha értékelni kellene az 5-ből 1 pontot adnék :), de azért leírom,  hátha valaki tanul belőle, ha nekem csak…..
PicuRika 2011.02.24 14:03:37
@mütyür: kártyás volt, és vagy ezer éves. kár lett volna dunába küldeni. ment inkább borítékban a tulajdonoshoz:) - mert a jó kislányok nem dobálóznak telefonokkal
Anyukám kijelentette, hogy ez nem mehet így tovább, és hogy vagy szakítok vele, vagy beszélni fog a pasi a feleségével. Sziasztok Szakitosok! [elnezest, de ekezetek nelkul fogok irni, a billlentyuzetembol kifolyolag.] tegnap talaltam ra az oldalatokra es gondoltam, en is leirom a…..
Elnézést kérek minden kedves Cukiság olvasótól, de a fordítással akadt némi problémám, amint elkészülök vele, utólag pótolni fogom a filmhez kapcsolódó sztorit. Addig is hagyatkozzunk a vizuális élményre és kívánom, hogy mindenkinek fülig érjen a szája, akárcsak ennek a…..
Azért vicces indok felhozni egy buliban, hogy úgy hallotta, hogy a lányt a szülei nem engedik el sehova, ezért inkább ne járjanak.A kép innensziasztok! nem volt szakítás, mivel a járásig el se jutottunk. és ennek csak egy oka volt részéről. de kezdem az elején. igyekszem…..
Subba Subba szív iWiW: Kánikula! 2010.07.02 10:30:00
F. Zoltán, a 22 éves mohácsi vadász, aki az iWiW-en büszkélkedett az általa lelőtt kutyákkal, sajnos már törölte magát, akit érdekelnek a részletek, annak itt a cikk.CicmicPilf, aki úgy tűnik kivételesen heteró!EZ MI?BeolvasásÁkos nem képes megjegyezni a jelszavátEzt…..
PicuRika 2010.07.02 16:16:43
@cupoj:

no comment. ez egy nagyon parttalan vita lenne.
A jéghideg racionalitás nem minden esetben célravezető
PicuRika 2010.07.02 16:17:18
@KergeCsirke:

Ezek szerint az idősek is a társadalom terhére vannak bizonyos fokon?
PicuRika 2010.07.02 16:29:32
@KergeCsirke:

Na , legalább ebebn egyetértünk. Bár szerintem egy nemzet érettségét, fejlettségi szintjét az is nagyon jól példázza, hogy az emberek egymáshoz - például a fogyatékkal élőkhöz is - hogyan viszonyulnak.
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
PicuRika 2010.06.17 10:43:59
@Arcturus:

Nézd, azt a tragédiát, ami abból adódik, hogy a felelőtlen szülő vadítja, majd láncra veri a kutyát, és kiengedi a pár éves gyereket rohangálni az udvarra, feháborítónak tartom. Aztán meg vinnyog a híradóban, hogy ő nem érti, hogy mi történt, és a kutyával sosem volt baj. Nem is a kuytával van baj ezekben az esetekben...Illetve vele van a baj, de a felelőtlen nevelés, tartás miatt... Mert ilyen egy normálisan tartott kutyával nem történhet meg!!!! Ettől függetlenül nyilván egy ilyen szituációban cselekedni kell. Nem értem, hogy miért folyton ezt szajkózod... Evidens, hogy ilyenkor az ember cselekszik, de itt nem is erről van szó. Ezt nem tenném ugyanarra a lapra, ahol állatkínzásról beszélünk.
A kutya egy igen bonyolult lény, és sok a felelőtlen ember. A targédiákat- megint csak azt tudom mondani- hogy az okozza, hogy nem érted a kuytát, és nem bánsz vele jól....
Evidens - számomra - hogy kisgyereket kutyával nem hagyunk kettesben. Pont azért, mert a gyerek lehet, hogy rosszul reagál bizonyos dolgokra, és a kutya akaratlanul is bánthatja. De nem is erről beszéltem.
PicuRika 2010.06.17 10:55:53
@Arcturus:

"A növényeken és néhány egysejtűn kívül minden élőlény a másik rovására él és szaporodik. Az egész erről szól, ez van, akár teszik neked, akár nem. A Föld történetében sok trilliószám pusztultak/-nak el szenvedve élőlények, vagy talán azt hiszed, hogy bármelyik előlény a táplálékláncban segíti és gyógyítja a prédáját, vagy a lánc előtte lévő tagjait? Hát nem. Ez egy harc, nem mesefilm. Ami meg az embert illeti: Engem nem az zavar, hogy disznóhúst eszünk, hanem hogy úgy élünk, hogy saját magunk élőhelyét amortizáljuk le, amely utóbbinak eleme az állatvilág is, a bioszféra. Most hogy egy-két kutyával, meg édi-bédi koalával kevesebb van, hát nem azért számít, vagy nem számít, hogy lesznek-e koalák 100 év múlva, hanem hogy lesz-e nekünk és saját utódainknak életterünk, koalástól. Ahhoz, hogy az élet fenntartható legyen, nekünk, embereknek kell, az állatoktól eltérően, levetkőzni evolúciós eredetű viselkedési mintáinkat. Saját érdekünkben. Ez a saját érdek pedig sok helyütt jó lenne az állatoknak is, mert mi az állatoktól ugyancsak függünk, még ha nem is olyan nyilvánvaló. Ha az állatokat erőforrásnak tekintjük, akkor pont meg kell őket őrizni és jól kell őket tartani, hiszen számunkra is fontosak, nem csak ők maguk számára. A normális többségünk meg azért nem kínoz, mert szociális "állatokká" evolválódtunk, ahol a csoport úgy maradt fönn, hogy a másikon segítünk és beleéljük magunkat az ő helyzetébe. Ezt aztán kiterjesztettük az állatokra, ami nem baj. Amikor egy állat kínzása valakit felháborít, az azért van, mert az egyébként saját csoportjába tartozó emberi egyedek felé kifejlődött reflex mellékterméke és áttevődése ez az állatra. Ezért nem meglepő, hogy az ember számára ellenszenves/ellenséges állatok kínzása kevésbé felháborító, mint aranyos kiskutyáké. Mindegy, oldalakat lehetne agymenni erről, de nem fárasztok most már senkit. Bonyolult téma ez, ha nagyon belemegyünk. "

Ezzel nincs is baj, így működik az élet. De itt még mindig állatkínzásról volt szó a posztban. És lehet azt az állatot normálisan tartani, kegyetlenkedés nélkül. De nyilván erre csak valami utópiában van mód, ami nem jön el a mi életünkben.
Nézd, én láttam már felvételt vágóhídról nagyon régen, és azóta is, ha eszembe jut, beleborzongok. És utálom is magamat amiatt, hogy ennyit szarakodok a vegán kérdéssel. Nem mondom, hogy ne öljük le az állatokat, nyilván ezt teszi a többi ragadozó is. De nem mindegy,h ogy hogyan, nem mindegy, hogy előtte hogyan tartod. Lehet szépen is ölni. És pontosan azért kellene így tennünk, mert függünk tőlük.
PicuRika 2010.06.18 09:34:20
@flugi_:

"szerintem azt nem érted, hogy nem az a kérdés, hogy kié a felelősség, mert azt utólag persze mindenki tudja, hanem az, hogy nem fontosabb-e megelőzni a bajt, mint holmi "állatkedvelésből" folyamatosan kitenni a gyerekeket a kockázatnak."

Olvass vissza, ezerszer leírtam, hogy nyilván nem tartanék felelőtlenül kuytát...Most ezen miért vitatkozol? Nekem nem azzal van problémám, hogy előzzük meg a bajt. Csupán a megelőzés módjával.