Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Sajnálom hogy enniyre el vagyok tűnve de pörög az élet, telnek a napok, internet meg hol van hol nincs. Tartozom egy-két beszámolóval meg képekkel is. Szóval múlt hét:Igen voltam Woodstockban, igen láttam Carlos Santana-t élőben zenélni és igen: életreszóló élmény…..
All summer long Let's Go Holland!! 2010.07.08 03:29:10
Sziasztok! Azt hiszem, kicsit el vagyok maradva az írással. Bocsi, de egyszerűen nincs időm. Első szünetekben mindig alszok, mert a nélkül nem lehet kibírni a napot. Második szünetben most már megyünk a tóhoz. Annyira nagyon nagyon meleg van, hogy azt el nem tudjátok képzelni.…..
Sziasztok! Egy kicsit el vagyok maradva a beszámolóval. Elég sűrűek voltak az elmúlt napjaim és most is ugy fekszem az ágyba hogy sajognak a lábaim a fáradságtól.  Igen itt vannak a gyerekek és beindult igazán a meló. De kezdjük a múlt hétnél. Ugye volt az a bizonyos…..
All summer long Day off és képek 2010.06.24 02:05:38
Sziasztok! Úgy döntöttem eljött az idő egy újabb bejegyzéshez. Elég sok minden történt múlt hét óta. Úgy érzem mintha már legalább 1 hónapja itt lennék. De hol is kezdjem? Vasárnap meg volt a father’s day: szülök, gyerekek jöttek  -   szülök, gyerekek…..
Sziasztok! Csak ide sikerült jutnom a géphez és most van egy kis időm, hogy helyzetjelentést tegyek. Szombat este van, már jó pár nap eltelt mióta itt vagyok és meg kell, hogy mondjam nagyon jól indult ez a nyár. A csapat szuper az embereket imádom a munka tűrhető és még az idő is…..
Sziasztok! Végül sikeresen megérkeztem a táborba bár meg kell hogy mondjam nem volt akadálymentes. Miután Párizsban felébredtünk nem sok időnk volt megreggelizni, mert menni kellett a reptérre. Elvileg úgy indult volna gép hogy mikor New Yorkba érünk  van 3 és fél óránk…..