Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.L.I.A.S

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Elvtársak, egyetlenegy dolgunk maradt mára nekünk és fiainknak: úgy búcsúzni a világbajnokságtól, ahogy beköszöntünk oda: odaadással, figyelemmel és a minket figyelők tiszteletével övezve, feledve a második meccs teljes kudarcát. Mutassuk meg, hogy a brazilok ellen mutatott…..
Újra eljött a nap, mikor fiaink pályára lépnek! Emlékezhetünk, egy hete is csak egy zseniális egyéni villanás következtében sikerült feltörni a védekezésünket, ám most egy jóval gyengébb csapattal találkozunk. Az előző mérkőzésen tisztességes, jól szervezett és…..
Folytatjuk sorozatunk a második résszel.  A Nagy Vezér volt a vezetője a japánok elleni zajló felszabadítási harcnak, melynek célja az volt, hogy mind a sárga ördögöket, mind az imperializmus lakájait eltakarítsák a félszigetről. Ennek a forradalomnak - a Nagy Vezér szavaival…..
Történelmi pillanatnak lehettek tanúi azok az újságírók, akiknek Dzsung Mo, a déli megszállók szövetségi kapitánya nyilatkozott: "Láttam a Brazília-Észak-Korea meccset és azt kell mondanom, annak ellenére hogy kikaptak a szomszédaink, remek munkát végeztek. Néztem az…..
A Dzsucse harcosai Kezdetét veszi! 2010.06.15 19:03:53
Hálásan köszönjük az elvtársaknak az induló versenyen tanúsított hozzáállást, nem a semminek írtátok őket, mindent fel fogjuk használni, ám ez legyen egyelőre meglepetés. 44 év után a népi Korea ismét világbajnoki mérkőzést fog játszani! Az csak a sors keze lehet, hogy…..