Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziluet

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán furán hangzik így kimondva, de a NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) kedden közzétett számai kedvező tendenciát mutatnak, és versenyképességi szempontból is jó irányban változik a magyar környezet. Persze továbbra is nagyon sokan vannak és mindig is voltak olyan hangok,…..
Évek óta azt hallani, hogy Budapest elvesztette egykori fontos szerepét a régióban, Bécset, Prága, Varsó, de még Pozsony (!) is fontosabb célpontjává vált a külföldieknek. Nos, a legfrissebb, e tekintetben igencsak mértékadó globális ranglista nem mindenben támasztja alá ezt az…..
Bár sokat hallani a magyar gasztroforradalomról, időnként mégis nehéz a nyomára akadni. A hal és a bor is trendi, főleg ha hazai, élesen megkülönböztetve az ócska olasz lőréktől, illetve  a kétes eredetű pangasiustól vagy afrikai harcsától. Ezt a konjunktúrát próbálta…..
Napi egy kisfröccs árából megduplázhatná a magyar lakosság saját befizetésből származó önkéntes magánnyugdíjpénztári megtakarításait. Erre igen nagy szükség lenne, mert jelenleg az ilyen úton felhalmozott tartalékok messze nem elegendőek az időskori öngondoskodásra.…..
Bejegyzésem címe furcsán hathat első ránézésre, de valójában csak egy újabb magyar „sajátosságra” próbálja meg felhívni a figyelmet. Ez pedig nem más, mint hogy nem tudjuk kellően kamatoztatni a ránk bízott kincseket. Magyarország bővelkedik csodálatos adottságú…..