Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enach

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Univerzális érvelési technika ostobáknak Elég gyakori, hogy azt tapasztaljuk, embertársaink panaszkodnak, és szidják a teremtőjüket. Nem, most nem arra gondolok, amikor az a téma, hogy miért alakult így az életem. Most arra gondolok, amikor az adottságaikat reklamálják: Túl…..
 Hogyan higgasszuk le azidegileg túlpörgött férfit? Kapom az e-mailt, amiben erőszakmentes kommunikáció tanfolyamra invitálnak. Most azt hagyjuk, hogy az e-mailt a kutya sem kérte tőlük, hanem erőszakosan belenyomták az olvasatlan leveleim közé a…..
Enach 2010.06.17 17:01:30
@A Dina: Köszönöm a gyors választ! :)
Hjaajjjj!! Úgy szeretnék átlendülni ezen a szakaszon! Lehet pihentetem a mai estét, mert nem akarok bedurcizni, de ha nemet mond, megteszem!
Enach 2010.06.17 22:37:39
@A Dina: Pff... ebből a pár sorból lejött, hogy mennyire fixált vagyok. Minden elismerésem!!! Csak az a baj, hogy nem vagyok megalkuvó típus. Más lehetőségek?
Enach 2010.06.18 13:26:46
@randomburvi: Igen, igazad van! Ez nagyon jó volt! :)
 Mi az igazán fontos a nőnek? Anyukám azt tanította, hogy aki engem nem bántott, azt nekem sem szabad bántani. (Ebből már egyedül raktam össze azt, hogy aki viszont igen, azt üssem, ahol érem.)Már gyerekkoromban sem tudtam megenni a húst. Talán a nagyinál kezdődött,…..
 Vannak ezek a tanácsadó blogok. Mert ez a trend. Akik indítják, azt hiszik, hogy majd odamegy a nép tanácsért.És láss csodát: a nép tényleg odamegy. Aztán, ha már ott van az ember tanácsért, akkor meg össze-vissza irkálnak neki mindenfélét, amiből nehéz kihámozni a…..