Regisztráció Blogot indítok
Adatok
menuhin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
menuhin 2011.05.04 11:11:08
@rudee775: jogos. mi balfaszok meg generáljuk a hozzászólásokat. mondjuk anyák napján én sem köszönöm meg a ringyónak, hogy a világra szart. jól tettem tibor?
menuhin 2011.05.04 12:32:51
@nsxtom: ez igen apám:)
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Eszme és elvtársak, eddig tartott, míg feldolgoztuk a sokkot. A népi Korea kiesett és valljuk be, Elefántcsontpart ellen is kevéssé mutatták azt az arcukat, amit a brazilok ellen. Nem tudhatjuk hogy mi történt a dél-amerikaiak elleni meccs után, mi az ami megváltozott, de egyértelmű…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..