Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keretlen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dehir.hu, debreceni online híroldal publicisztikát közölt egy régi problémáról: az intézkedő rendőrről készült fénykép csak kikockázott arccal jelenhet meg az újságban. A cikk első felében a szerző felvázolja a sajtómunkások sanyarú sorsát: éjt nappallá téve…..
A tegnap híre volt, hogy elkelt a legtekintélyesebb magyar napilap. Nem csatlakoznék azokhoz az értelmezőkhöz, akik szerint a baloldali újság hamarosan a Fidesz martaléka lesz. Sopánkodás helyett az eladók médiaszemléletére összpontosítanék.   Két német óriáscég, a…..
keretlen 2014.01.25 06:35:08
@zgabi: ez egy hatalmas baromság. A tabletekre is valakinek meg kell írnia a történteket, azt is kell szerkeszteni, és amíg a tablet függ az akksitól, a net hálótól, és persze önállóan is pénzbe kerül, addig a lap ott van, bekapcsolás nélkül mutatja a tartalmat, és olcsó.
Ki fedezte fel valójában Amerikát? Egyre népszerűbb az az elmélet, hogy valamely európai, afrikai vagy ázsiai kultúra tagjai Kolumbusz előtt évszázadokkal vagy netán évezredekkel korábban fedezték fel az Újvilágot. A legtöbb teória teljesen képtelen, légből kapott ötleteken…..
keretlen 2013.06.01 12:07:00
@Hoppácska: akkor tessék már valamivel megmagyarázni a Yormouth-i követ, amin rovásírással van odaírva: Itt járt Erik és még sokan. Ezt a követ a múzeumban online is meg lehet nézni, és bizonyítottan 900 körül került oda, aholmegtalálták.