Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkry2k

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
tkry2k 2007.07.21 14:20:44
Szevasztok mindannyian.

Bocs a helyesírási hibákért, de nem fogom elolvasni amit írok, csak hogy elütöttem e valamit vagy sem. :D

Nem vagyok szcientológus, nem vagyok katolikus, nem vagyok keresztény (bár meg vagyok keresztelve). Hiszek valamiben, amit nem tudok meghatározni. Van aki Istenben, van aki az Ördögben, van aki szellemekben, van aki a természetben, illetve van aki azt sem tudja miben.

Tegye fel a kezét, aki meg tudja mondani, hogy bármelyik létezik vagy sem. Hoppá nincs fenn kéz. Akkor most mi van? Talán a legkönnyebben a tudományban lehet hinni, hiszen tények, és tapasztalatok alapján építik, nekem is van számítógépem, és működik, tapasztalom!

EGY: Mondja meg valaki, hogy pontosan hogyan működik a gépem! Ja megint senki, talán egy két nagyon komoly és tényleg okos tudós. De akkor sem tudja nekem megmutatni, el kell higgyem. Csak a végterméket tapasztalhatom. Nem állok a szcientológia mellett, sem ellene, viszont azok az emberek, akik azt mondják hogy öngyilkosok lesznek, vagy legalábbis megbolondulnak tőle az emberek, miért nem mondják azt hogy mennyivel több „nemszcientológus” viselkedik ugyan így! Megmondom!!! Annyival több amennyivel több a „nemszcientológus” (saját vélemény, nem tény vagy adat).

KETTŐ: Jelenleg nagyon sok vallás van a világban, ez tény. És aki nem hisz bennük azt is lehúzzák, hiszen az állam pénzt ad nekik az adóbevételből, de hát valamiből fel kell tartani ezeket is, hisz igény van rá. Ha egy ember megvesz egy Bibliát, mondjuk nagyon szép kivitelben, akár arany cuccok vannak benne, akkor ez lehúzás? NEM! Eldöntötte, hogy megveszi, vagy elment misére, és adományt adott, vagy kifizette a Papot a temetésen. Na hagyjuk az egészet egyik sem különbözik a másiktól, nem kötelező! Választhatsz, hogy melyik tablettát veszed be, a kéket vagy a pirosat NEO!

HÁROM: Ha nem vagyok elmebeteg, vagy legalábbis normális vagyok, nem akasztom fel magam, hiába tömi meg akár a Szcientológia, akár más vallás bármivel is a fejem! Ha bárki azt gondolja, hogy egy vallás a hibás azokért akik felakasztották magukat, elmondom hogy nincs igaza! Mint már említettem ha nem lenne MONDJUK szcientológus az aki felaksztotta magát, akkor senki sem tudta volna meg.

Szóval 22 éves vagyok, és elítélem azokat akik nem tudják mit beszélnek, csak a véleményüket kényszerítik másokra, mint aki ezt a BLOGot írta, hiszen szerinte igaza van de a forrásait a sajtó, vagy más emberektől halotta! Akkor most mi van? Honnan tudja mi az igaz? Ott volt? Szegény bolond biztos ezzel éli ki az abberációit, vagy az életében elbaszott dolgok miatt szenvedett lelki sérüléseit így enyhíti gondolom.

Utóirat: Nem hiszek az UFO-kban, de ki tudja hogy vannak e vagy sem? Abban sem hiszek hogy nincsenek!