Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Argentínáé Lesz A Kupa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk sajnos előbb ért véget a világbajnokság, mint azt szerettük volna, a blog egyelőre bezárja kapuit, ha minden jól megy, négy év múlva folytatjuk. Reméljük, mindenki jól érezte magát, próbáltunk elfogadhatóan írni az Albicelestéről, bízunk benne, hogy sikerült.…..
Argentína Repetitio est mater_? 2010.06.24 09:59:00
 Majd kiderül, hogy minek az anyja.Egy alázós győzelem, egy egygólos, és ahogy az első negyedórában gondoltuk, egy iksz. Aztán Mexikó, Németország, tovább nem tudom. Ez járt tegnap a fejemben, meg az, hogy most akkor meszeltek, mert kontrolcé-kontrolvé, így mit akarunk…..
De nem is akárhogy! Mert bizony ezt az argentin válogatottat meg lehet verni. Ahogy tegnap Svájc "gyönyörűen" bealázta a spanyolokat, úgy nekünk is simán sikerülhet. Fegyelmezett játék, gyors kontrák és SZÉJJELSZEDJÜK a kokós kézilabdázó vezette ellenfelet. Egy gólt…..
A tegnapi pinás (illetve a mi esetünkben segges) post nehezen megdönthető rekordokat hozott, volt, akinek ez nem is tetszett, mert hogy miért nem gondolunk azokra a nőkre és férfiakra, akik seggeket vagy neadjisten pöcsöket szeretnének látni. Mi már nagyon vártunk egy ilyen öltözős…..
Argentínáé Lesz A Kupa 2010.06.16 01:52:31
Nem tudjuk, ez kinek a műve. Nem is számít, majd kiderítjük, ha abbahagytuk a röhögést. Addig is köszönjuk babarumnak és az ő tumblr-jének. ..
Argentínáé Lesz A Kupa 2010.06.16 01:46:27