Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElonzoMozli

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk, ez kinek a műve. Nem is számít, majd kiderítjük, ha abbahagytuk a röhögést. Addig is köszönjuk babarumnak és az ő tumblr-jének. ..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
ElonzoMozli 2010.06.15 23:52:59
Az alábbi (angol nyelvű) oldalon szavazatjelleggel bárki véleményt nyilváníthat arról, hogy megtiltsák-e a vuvuzelát (BAN IT) vagy hagyják-e békén azt (KEEP IT):

www.banvuvuzela.com/

Az angolul nem tudó honfitársaimnak íme a weboldal működése:

1) A "Full Name" mezőbe a szavazónak be kell írnia a teljes nevét.

2) Az "Email Address" mezőbe a szavazónak be kell írnia egy olyan érvényes email címet, amire érkező leveleket el tudja olvasni.

3) A szavazónak a "Country" legördülő menüről ki kell választania a saját országát.

4) A megfelelő gombra kattintva le kell adni a kívánt szavazatot. Piros, "BAN IT" feliratú gomb = tiltsák meg. Zöld, "KEEP IT" feliratú gomb = hagyják békén.

5) A fent megadott email címre érkezni fog egy megerősítő email, amiben van egy link. Arra a linkre kattintva jut el a rendszerbe a tényleges a szavazat.

Az email címre állítólag azért van szükségük, hogy egy ember ne szavazhasson többször (vagy legalábbis ne végtelenül sokszor - a szerk.). A megadott email címeket pedig semmi másra nem fogják használni, minthogy továbbítsák az eredményt a szervezők felé.

Szóval, aki nem fél megadni az email címét egy ilyen ismeretlen hátterű weboldalon, és nagyon utálja vagy nagyon imádja a vuvuzelát, az szavazzon (és irányítsa erre a weboldalra focikedvelő ismerőseit is). :-)

Mivel engem az eddigi kommentekben már mások által részletesen ecsetelt számos ok miatt VÉGTELENÜL IDEGESÍT ez a vuvuzelázás, én a magam részéről nyomtam egy akkora piros (BAN IT) gombot, mint ide Lacháza!!! Grrrrrrr! >:-(

(Mondjuk elég szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ennek a szavazó weboldalnak lesz-e bármiféle hatása a további meccsek szerintem csaknem elviselhetetlen vuvuzelázására, de legalább a lelkiismeretem tiszta, hogy megpróbáltam kinyilvánítani a véleményemet.) :-)