Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GZ (ezabeszed.hu)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
GZ (ezabeszed.hu) 2011.12.25 20:47:35
Végre van egy jó külföldi példa arra, hogy hogyan lehet gyönyörű és érdekes preziket készíteni. http://www.duarte.com/..
...azaz: Az RC heli pilóták fordítva csinálják. Azért nem mindent, de szeretünk háton repülni. Mert látványos, mert érdekes, mert a kívülálló számára hihetetlen.A legtöbben úgy kezdjük, hogy meglátjuk a helikoptert, és beleszeretünk, mert de jó, lehet vele repülni. Aztán…..
HamPLÓ Hidas panorámák 2010.09.16 18:30:00
Imádom Budapestet, imádom a hidakat, és időről-időre rámjön, hogy panorámaképeket csináljak (lásd az "ajánlott bejegyzések" linket alul). A legjobb pedig egyszerre foglalkozni ezekkel! Az első két kép a HÉV feletti gyalogoshídról készült, ami ugyan a mérnökök…..
GZ (ezabeszed.hu) 2010.09.18 11:54:07
Sziasztok!

A BME Q épületében, még az (egyik) megnyitón jártam, készítettem is egy pár képet bent a termekről, íme:

ezabeszed.hu/blog/bme-q-epulet-remek-eloadotermekkel

Azóta beszéltem néhány már ott tanuló ismerősömmel, és ők azért mondtak egy-két apróságot. Pl. hogy a nagy előadó szélső székeiről nehéz követni az előadást...

gz
Mióta a Mexikói-öbölben lévő egyik tengeri olajfúrótornyuk meghibásodott, és elkezdett a tengerbe ömleni az olaj, a bp gyakorlatilag lenullázta magát. Mindaz az erőfeszítés, amit évek óta az irányba tettek, hogy a bp márkanevet megújítsák, és az emberekkel elhitessék, hogy…..