Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crow87

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mivel az osztályok létszáma nem növelhető, meg kellett találnunk a leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást. Ezt mi csak Klebelsberg-Taigetosznak nevezzük” – nyilatkozta egy szakember. A közoktatási törvény által okozott létszámduzzadás kezelése Hoffmann Rózsa…..
Crow87 2013.04.15 12:54:27
@xaverta: Igen, egyszerűen elvakulok a keresztényi szeretet ragyogó fényétől, s siívemben egyre csak nő a melegség ilyen kedves (és legfőképpen keresztényi!!!) szavak hallatán mint "liberálbajnaista" -ez tényleg eszméletlen xD- "nemszetvesztő férgek"
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..