Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vodkabacsi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..
Vodkabacsi 2010.01.05 20:02:28
@Hufnágel Istvánné: a fenéket nem
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
Nagy médiavisszhangot kavart a Top Gear 13. évadjának első adásában tartott „leleplezés”, melyben a már-már misztikus-mítikus Stig levette bukósisakját. Volt meglepetés persze, hiszen mintegy fél percnyi áll után előkerült a hétszeres F1 világbajnok, Michael…..
Az alábbi, nem túl bonyolult munkajogi problémát az ónos esőre és a szmogriadóra tekintettel teszi közzé a Zugügyvéd.  Kedves Zugügyvéd!Kérem segítségét az alábbi problémában, amely – gondolom - nem egyedieset mostanában.Szerdán ónos eső esett, ami miatt én…..
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
Néha ilyen is megesik, hogy az internet-szolgáltatót vágja át az ügyfél. Mivel a ráutaló magatartás egyértelmű, így az ügy sem tűnik túl bonyolultnak, de az érdekesség kedvéért a Zugügyvéd közzéteszi a történetet. Kedves Zugügyvéd ! Alternatív Internet szolgáltató…..
Grespik kolléga perének történetével búcsúzik a Zugügyvéd egy hétre, ugyanis szabadságra megy halakat kergetni. Addig is várjuk az érdekes ügyeket.Harmadik nekifutásra a Pesti Központi Kerületi Bíróságon elkezdődött Paizs Miklós büntetőpere. Grespik László magánvádló…..
Történt-e mással is olyan a csepeli Q-rrens Autóháznál, hogy egy éves Cascval vett autót, aztán kiderült, hogy a cég meg sem kötötte a biztosítást? Mert L-lel ez történt meg. Aki éppen autóvásárlásban van, feltétlen olvassa el az alábbi sztorit! 2006. június 29.-én vettem…..