Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandacsöki

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
Elöljáróban annyit, hogy legkevésbé sem érdekel, mi a különbség a könyv és a sorozat között. Ez a hogyvolt a tévésorozatról szól, ha valaki kényszeresen a könyvről szeretne beszélni, és arról, hogy mi lesz másképpen a tévében, mint azokban, és ez (természetesen)…..
Az óriásszörnyeket mindenki szereti. Azokat, akik egyetlen jól irányzott csapással felhőkarcolókat zúznak porrá. Akik úgy gázolnak át egy tízmilliós nagyváros betondzsungelén, mint forró kés a vajon. Azokat, akiknek úgy jön a rombolás, mint másoknak a lélegzés. Íme, a tíz…..
Pandacsöki 2014.05.28 15:25:29
Ezen a héten pénteken, február 17-én adja ki legújabb albumát a zeneszerző-multiinstrumentalista Szesztay Dávid és zenekara, a Dav, ami most először itt a Lángoló Gitárokon hallható. A zenekar különböző felállásokban 2005-óta működik, új lemezük, a Nyílik, bizonyos…..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
Az NFL döntőjének csak egy, bár igen jelentős része maga a sport, ez egy globális médiaesemény a felvezető és lecsengető showműsorokkal, a félidei koncertekkel, no meg a reklámfilmekkel, amikről minden évben írunk pár posztot, mert megérdemlik. Míg nekünk a hüvelygomba és a…..
Pandacsöki 2011.02.09 12:42:25
A múlt héten a Nobuban ebédeltem, ami egyfajta áttörést jelent a gasztronómiai tekergéseimben. Kettő plusz egy étteremről tudtam, hogy kiemelkedik, kiemelkedhet a hazai mezőnyből: a Costesről, a Chateau Viszről, meg a Noburól. Az előbbi kettőről egyszerűen tudni lehet, hogy jó,…..