Regisztráció Blogot indítok
Adatok
astc

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kertet azért gondozunk, mert örömünket leljük benne, akár csak azért, mert értelmes, a szabadban végezhető hobbit nyújt, akár azért, mert bioterményeket, egészséges élelmiszereket termelünk, vagy egyszerűen csak simogatja szépérzékünket a gondozott gyep, a színes virágok…..
A KARD Meglesz a szociknak a 15%? 2014.03.08 12:08:40
A választási törvény alapján a pártszövetségeknek a bejutási küszöb 15%, legalábbis három vagy több párt együttes indulása esetén. Az elmúlt héten publikált közvéleménykutatási mérések 20% környékére jelezték a baloldali összefogást, ami gyakorlatilag még kevesebb,…..
Average Citizen Férfi intimitás 2014.03.08 06:04:31
Hektikus férfi vagyok - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Vannak dolgok amiket egyik pillanatban szeretek, egy másikban meg nem, egy harmadikban pedig ki nem állhatok. És vannak dolgok, amiket sosem állhatok. Ilyen az ápolatlanság.Sokan vannak ezzel így tudom. Önmagunkra igényesnek…..
astc 2014.03.08 18:43:36
@GrandPa: Sajnos ez az igényes nőkre is nagyban igaz. Valahogy vonzódnak az igénytelen egyedekre.
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Halála előtt két napig sem infúziót, sem folyadékot, vagy egyéb tápanyagot nem kapott. A katétere a földre dobva, és az alig fűtött szobában nagypapám teste csak egy vékony lepedővel volt takarva. Tisztelt Praxis!   Nagypapám alzheimer kórban szenvedett, mentálisan kissé…..
Bár lépten-nyomon azt kommunikálja a kormány, hogy az egyik fő gazdaságpolitikai prioritás a hazai kis- és középvállalkozások megsegítése, az olyan kormányzati intézkedés, mint a pénztárgépcsere, vagy a tranzakciós illeték bevezetése éppen ezt a szektort sújtja legjobban. De…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!    Az én történetem már lassan egy éve az álláskeresésről szól. Eddig közel 10 évet töltöttem az egyik német tulajdonú műszaki multinál (ahol nem a "hülyék" vannak) Nevet konkrétan csak azért nem írok, mert  szinte azonnal…..
Alternatíva A HÖOK nem érti 2013.02.09 15:15:08
A Fidesz majdnem mindent beleír az alaptörvénybe, amit az Ab kivett belőle. Ezzel együtt beleírja többek között a hallgatói szerződést, vagyis közkeletű nevén „röghöz kötést” is. Ez csak a szokásos fülkeforradalmár tempó, a „ne legyen semmi fölösleges jogászkodás”…..
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
astc 2011.10.04 17:54:40
@berczy04:
Csak a fajtádat, amit sajnos jól ismerek.
astc 2011.10.04 18:00:29
@berczy04:
Az amelyik próbál felelősségteljesen élni, és nem arra játszik egész életében hogyan lehet a munka látszatát kelteni, másik hátán eléldegélni.
Témát a magam részéről lezártam.
Elöljáróban, orvos vagyok több mint 30 éves kórházi gyakorlattal,karácsonyi és minden elképzelhető más ügyeletekkel a hátam mögött, tehát nagyjából tudom mikor miért és mire mennyit kell várni, sokszor mi miért történik egy kórházban úgy, ahogy történik, ami talán egy…..
Ez nem Doktor House, ez a valóság. Egy egész sorozat készült az Al Jazeera jóvoltából Saving Soweto címmel, amiben a dél-afrikai Soweto városának Bala kórházában egy sürgősségi osztály, illetve traumatológia 24 óráját mutatják be. Érdemes végignézni, hogy milyen állapotok…..