Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marc Marcov

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei E3-on bemutatott The Elder Scrolls: Legends Free to Play játéka immáron elérkezett a nyílt béta szakaszhoz, azaz mától bárki leszedheti PC-re és kipróbálhatja, hogy milyen is az, amikor a Bethesda készít egy kártyás játékot. A játékhoz elsőként le kell szedni a Bethesda launchert (amivel…..
Budapest belső kerületeiben és az ország egyes részein, például Győrben már-már versengenek a vevők a lakásokért. Ha a te lakásod is a legfelkapottabb környékek egyikén van, mégsem tudod eladni, akkor másutt kell keresni az okokat. Összegyűjtöttünk 7 tipikus problémát, amik akadályozhatják otthonod…..
Mindenkinek kell egy hely, ahová el tud vonulni, mindenkinek szüksége van olykor egy kis magányra. Sokak számára a drága mahagónifa borítású falak, a lobogó tűz, a különleges kapitányszék, a padlótól plafonig terjedő könyvespolcok tele ritkaságokkal egy megvalósítandó álom.…..
Marc Marcov 2015.11.03 19:32:47
Interjú Dr. Kiss Zoltán Tamás vezérigazgatóval   Az Érthetően Az Egészségért Program nyíregyházi állomásának a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egészségügyi Szervezési és Szolgáltató Holding Nonprofit Zrt. tagkórháza, a Jósa András Oktatókórház adott helyet. A holding…..
Interjú Dr. Adorján Gusztáv ügyvezető igazgatóval A Magyar Kórházszövetség az Érthetően Az Egészségért Alapítvánnyal együttműködve 2011. március 23-án, útjára indította az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAMOT. A program során nyílt egészségnapokat, tematikus…..
A Magyar Kórházszövetség az Érthetően Az Egészségért Alapítvány közös programja június 8-án Nyíregyházán járt. Az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAMNAK a Jósa András Oktatókórház adott helyet. A rendezvény képes beszámolója itt megtekinthető, a sajtóanyagot a tovább…..
Interjú Giannival az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAMBAN való szerepvállalásáról Egy egészségügyi program, egy új szerepkör és egy újabb állomás.  Az Érthetően Az Egészségért Program nagyköveteként részt vettél a miskolci rendezvényen is. Mik a tapasztalataid,…..
Interjú Dr. Szakács Imrével, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat elnökével Milyen prevenciós stratégiával rendelkezik Győr-Moson-Sopron Megye?A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat területi önkormányzatként működik, feladatait és hatáskörét az önkormányzati…..
Interjú Antal Emesével az MDOSZ elnökével   Az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAM következő állomása a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház. Milyen személyes kötődése van a városhoz?Győrhöz, mint szülővárosomhoz, sok emlék köt. Középiskolás éveimet a…..
Az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAM 2011. május 9-én, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban folytatódott. A rendezvény sajtótájékoztatójáról szóló összefoglalónkat itt olvashatják.  Dr. Tamás László János, a Programban vállalt szerepükről elmondta:…..
Interjú Kovács Péter alelnökkel (EMSZ)   Az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) az első, az egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot teremt az egészségügyi szakmai média részére, a magas minőségű…..
Az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAM, 2011. április 19-én, a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban folytatódott. A sajtótájékoztatón elhangzottakat itt olvashatják. Dr. Csiba Gábor, a Programban vállalt szerepükről elmondta: „Az…..
 A Magyar Kórházszövetség az Érthetően Az Egészségért Alapítvánnyal együttműködve országos programsorozatot indít “ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT” címmel.   Az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAM célja a megelőzéssel, az egészségmegőrzéssel, és a…..