Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olvasó11 (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ingatlanbérlésnél rendkívül nehéz eldönteni k a kiszolgáltatottabb, a bérlő, vagy a bérbeadó? Mindkét oldalról lehet horrorisztikus eseteket hallani, otthagyott többszázezres közüzemi számlákról, vagy túlszámlázott és nem igazolt költségekről. Kedves Ügyvéd…..
Olvasó11 (törölt) 2010.06.15 18:16:11
@heliox: Itt tényleg nem lehetett bemenni bár már most se lehet benőtte a házat a gaz ott volt rengeteg építési törmelék stb.
Olvasó11 (törölt) 2010.06.16 15:20:43
@ynd:
1. Igen azért maradtunk ott mert az volt a megállapodás, hogy megvesszük az ingatlant és ezért csak a rezsit kell egy évig fizetnünk
2. nem fizettük bérleti díjat, nem is állapodtunk meg benne csak ők egyszer kitalálták, hogy mégis fizessünk de közben azért a házat is vegyük meg
3. elég sok mindent megcsináltunk abban a házban és kertben a saját költségünkre, ha már csak a takaritó szereket nézzük, vagy, hogy mi csináltattunk meg a vízet mert meleg viz sem volt, a kertbe mi raktunk rendet a fűtés kivételével mindent saját öneröből csináltunk meg nem kevés pénzből, most az ingatlan,hogy így rendbe van rakta úgy gondolom sokkal könnyebben értékesíthető vagy tévedek?
Esetleg még a fütést is nekünk kellett volna megcsinálni?