Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigmen

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, nem. Sajnos ilyen mélységeket is elér ez a blog, de elhatároztam, hogy a legjobbtól a legrosszabbig, minden képviccemet posztolni fogom ide. Úgyhogy, sajnálatos módon, ez is el kellett hogy jöjjön. Nem segítek benne, mert úgy túl egyértelmű volna - így meg szimplán csak…..
Bigmen 2010.07.09 20:04:27
@MadThrasher: az a szósz, ami a steak-en van. (húson) .Vagy csak simán egy helyi szleng mint nálunk mondjuk a klafa/zsír, és így tovább. Igazából ez az Így jártam anyátokkal c. sorozat első évadjából van. Ott mondogatja Barney és az idióta munkatársai. Am az a sorozat nagyon kiály. AWESOME. Legendary. Barney már majdnem olyan király mint én. B) Mindenkinek ajánlom azt a sorozatot.
A lényeg hogy dicséretnek kell venned jóféle :D
Reggel a környéken járt a rendőrség. Bolti lopás. Körbekérdezgettek mindenkit, ki mit tud. Ennek nagyon megörültek az egykori TV-sorozat győztesei, de hamar rá kellett döbbenniük, nem áll a bál a történtektől függetlenül sem. Engem is érdekelt a dolog, ígyhát, mit lehet azt…..
Mert az erőltetett képvicceket nem unjuk még mindig. Igazam van? Latest képemen egy olyan szót valóstottam meg, amiről azt sem tudtam hogy létezik... ez az igazi művészet, nemde?:-P Lehet próbálkozni, de szerintem a társadalomstruktúrát úgyse találja ki senki...
Bigmen 2010.07.09 18:52:39
Hát igen, azért ilyen hosszú, öt napos szüneteket nem kívánok hagyni két poszt közt a jövőben, de az a helyzet, hogy se időm, se alapanyagom nem volt egy bejegyzéshez az utóbbi pár napban. A lényeg, hogy újra visszatértem! Mindenki kedvencei a kétnyelvű képviccek, főként ha…..
A második kép alapját ő ajánlotta, míg az elsőt ez az ötlet inspirálta. Mindkettő Laccy93-féle alapokon nyugvó saját megvalósítás, és mindkettőn antipatikus személyek láthatók. ..
Egészen, percre pontosan egy hónapos a blog, ezért egy különleges képviccel ünneplem a mai napot.Előtte szeretném az eddigi (egyelőre nem sok) látogatóimnak megköszönni azt, hogy szétnéztek a blogon, a kommentelőknek pedig külön köszönet jár! Remélem az olvasóim száma csak…..
Bigmen 2010.07.09 18:38:07
@Laccy93: a legelejére visszatérve "Mond", má csak megszokásból is.
Am: Megkésve bár de törve nem Gratulálok e fergeteges teljesítményhez, remélem blogdog vagyol hogy így megköszöntöm a blogot egy hónapos szülinapod alkalmából így a második hónaphoz közelítve. XD
Ez a poszt azért különleges, mert az első olyan képet prezentálhatom, melyet sem én, sem barátaim alkottunk: az első, amit emailen keresztül kaptam, egy Gyula nevű poénterroristától. A-kép (csak hogy mégegy bónusz szóvicc is legyen) nagyon durván kitalálhatatlan, úgyhogy egy…..
A mai adagon fél órát dolgoztam Photoshoppal, szóval kéretik a munkám megbecsülni! (Na, ezzel nem azt akartam mondani, hogy nagy meló lett volna, inkább, hogy én nem értek a PS-hez. Hát, ilyen a világ.)Sokan kérdezik tőlem egyébként, honnan jutnak eszembe a képviccek. Ennek a titka…..
Ez már engem is megrázott, pedig az én művem. A megoldás pedig... Huhh, mély lélegzet, és... Nemesi származás...
Bizony, ilyen tartalom is van a blogon. De nem ám az intelligens módon, természetesen. Sokkal inkább az ember orrát egy büdös zokniba, majd egy antihigiénikus toaletbe mártó, végül jól heréntérdelő és szemközt köpő verzióban. Jah, mivel szerintem így nézhetett ki annak idején…..
Reggel, ahogy kimentem a kertbe ellenőrizni a szarvicc-bokromat, magam is ledöbbentem a látottakon. A türelem rózsát, a reggel pedig szar viccet terem, íme a mai adag!                           Ez a rendőrség új osztaga, a…..