Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eMChris

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent. Érdekes dolog ez a tehetségkutatós műfaj, mert itt sosem tudod vérbe és epébe mártott tollú néző-recenzorként, hogy a falat fogod kaparni az unalomtól, miközben szidod a kollégáidat, amiért rádlőcsölték ezt a szánalmas…..
eMChris 2015.11.22 17:45:02
@Figyuzzka: Igen, jóindulatú vagy: www.youtube.com/watch?v=x_PHtjVsQUw

@Athos64: Esküszöm, irigylem a műsort hasonló komolysággal követőket, mert tudnak szórakozni ezeken a produkciókon. Én meg végig azon bosszankodom, hogy ennyire hülyének nézik az embereket, hogy bekajálják a Győzike show-t tehetségkutatóba csomagolva. Minden perce előre megírt, kitalált, semmit nem bíznak a véletlenre.
Nem esett szó pl. még Milák Mózesről. Felöltöztették egy gettóból berángatott zsebtolvajnak, nem tudta mióta "énekelget", asszongya' "még nem számolt utána, de úgy 8 éve", az előadását pedig felhúzták egy szép ívre a gyámoltalan tesze-toszaságról egy kvázi profi befejezésig. Aztán a LinkedIn profilja szerint meg 15 éve operett énekes...
(A kép forrása: Cink.hu)   Engedjetek meg pár sort. Csak azért, mert tisztelem a testedzést, főleg a kidolgozottat, és az ehhez övező kultúrát. Köszönöm. Van egy tehetséges, fiatal srác, villámgyorsan befut, erre mit tesznek a névtelen kommentelők? Lebuzizzák, piszkálják,…..