Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exenek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha megkérnénk az utca emberét, hogy soroljon fel öt-hat közmondást - csak úgy, ami az eszébe jut -, a címbéli nagy valószínűséggel a legtöbb listán szerepelne. A fene se érti, hogy mitől ilyen élő és népszerű még mindig, holott százan százféle módon igazolták már hamisságát.   Nem szükséges…..
exenek 2017.11.09 20:15:06
Ferdinand Alexander Porsche szerint a dizájn nem szimplán művészet, hanem a funkciók eleganciája. Bizony egy szépen megtervezett termék attól igazán jó, hogy a csodás külseje mögött minőségi technológia lapul. Szerintünk ez nemcsak autókra, de az órákra is ugyanúgy igaz.  Márpedig manapság igen…..
A fogyasztási szokások rendkívül sokat elárulnak egy háztartás anyagi helyzetéről. Ha a kiadási oldalon az élelmiszerfogyasztás és a lakásfenntartás aránya magas, az arra utal, hogy a család a bevételeit a legszükségesebbre fordítja, s más kiadásra - kultúrára, szórakozásra, tartós cikkekre (autó,…..
Még javában tombol a nyár, persze mi éppen nem nyaralunk: még nem indultunk el szabadságra, vagy már vissza is jöttünk róla. Milyen időtöltést találjunk ki? Hol töltsünk el egy budapesti hétvégét? Hol vészeljük át a kánikulát, vagy az átvonuló hidegfrontot? Sokszor észre sem vesszük a közeli…..
exenek 2016.08.12 20:38:48
www.labirintus.com/hu/1005/nyitvatartas
Azt írjak, hogy a labirintus végleg bezárt...
Morgómedve Szervízdíj 2. 2015.12.30 19:56:06
Azt hiszem érdemes még egy kicsit visszatérni erre a szervízdíjra. Hogy következtetéseink pontosak legyenek kezdjük egy - a témánk szempontjából távolabb eső - példával. Például szeretnénk meginni egy sört. Egy félliternyi sört. Megtehetjük, hogy bemegyünk a boltba,…..
exenek 2015.12.31 16:02:50
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
exenek 2011.01.07 14:03:55
B-oldal TOP10 halandzsa dal 2010.12.09 07:35:00
A Nekrológ blog álhalálhírekkel foglalkozik. Több neves vagy éppen hirhedt blogszemélyiség vagy éppen közéleti személyiség lelte már méltó halálát sorai között. Ezt a vendégposztot a Nekrológnak köszönhetjük, ezek szerint a temetéseken szokott lenni zene... A kilencvenes…..
exenek 2010.12.09 15:29:35
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Nemrég írtam egy négygyermekes családról, akik autót keresnek. Nos úgy néz ki, hogy megtalálták. Tisztelt hölgyeim és uraim, Horváth Úr megvette élete második autóját, ismét csak egy Volkswagent. Mert, hogy az első egy bogár volt, nem mondtam még? Meséltem milyen szigorú…..
exenek 2010.09.15 15:46:58
@yaffa: Nincs ingyen, csak sokkal-sokkal kevesebb kell belőle. Persze ha valakinek pont ilyen (V6 benzin) kell, az ellen nincs érv - csak arra céloztam, hogy nekem a "mennetteljesítmények" nem érnék meg ezt a pénzt.
A világ leggazdagabb emberének már semmi bizonyítani valója nincs, éppen ezért megengedheti magának a (relatíve) szerény életvitel luxusát. Néha azonban csak meg kell jutalmaznia magát valamivel, hogy érezze: megérte annyit dolgozni a sikerért. A jelek szerint pontosan ez…..
exenek 2010.07.30 07:55:16
@Illúzióromboló kockacukor: Ez a legjobb!!! Köszi! :-) :-) :-)
Skarpnak köszönjük a magyar kiskereskedelmet alapjaiban megrázó, kuponért utalványt akció dokumentálását. A kivételesen nagyvonalú hatása túl fog tenni minden eddig nyitási akcióén. Aki a Dunakanyar felől érkezne kedden reggel a városba, válassza inkábba  hajózóutat,…..
exenek 2010.07.13 10:28:03