Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-wass-

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Mandiner blog Obama győzött... 2012.11.06 13:01:00
...legalábbis a Mandiner bloggereinek belső szavazásán. Míg négy éve nálunk John McCain 13 szavazattal verte a 6 szavazatot szerző Barack Obamát, addig az idei eredmény: Barack Obama (Demokrata Párt): 10 Mitt Romney (Republikánus Párt): 6 Gary Johnson (Libertárius Párt):…..
A Twittermágus újra jelentkezett, ideje volt végre valamelyik médiaszemélyiséget is célba venni. S ha már lúd, legyen kövér, sőt, legyen inkább egy nő. Deutsch Twitter Tamás jellemzése Bombera Krisztináról: „Bombera Krisztina a médiába ojtott Bárányos Zsolt, aki a teljes NBI…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
-wass- 2012.08.24 10:10:35
@IGe: Sötét köcsög.
-wass- 2012.08.24 10:28:44
@Putyilov gyári melós: Igen ez ISTEN akarata,vagyis nagy az ISTEN állatkertje sok ilyen marháról gondoskodik,mint te.
Gréczyblog Gyurcsány-Bajnai 2012.06.29 07:33:00
Két napja az a sztori, hogy hogyan is van egymással Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon. Mikor és hogyan találkoztak, miért vesz, vagy nem vesz részt egy rendezvényen egymás társaságában Magyarország két volt miniszterelnöke. Kezdődött a Horthy-konferenciával, folytatódott egy…..
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..
-wass- 2012.05.06 08:02:20
@3dom'f'speech: ....és az is gazember,aki védi,mentegeti.Gyurcsánymajom és a szakmaiság......na ne röhögtessenek már.
Sorban állnak a bloggerek Gyurcsány Ferenc politikai temetésére. Egyre-másra jelennek meg a posztok arról, hogy „ha beigazolódna a gyanú”, akkor minek kéne történnie, mekkora béna, balfasz, szemétláda lenne a volt miniszterelnök, és mindenki, aki körülötte van.…..
sorok között Ülj le Feri, egyes 2012.05.01 12:25:00
Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek nem volt ideje holmi…..
Mennyire szubjektív az igazságérzetünk? Mennyire bocsáthatjuk meg a tudatos csalást az egyik közéleti szereplőnek és nem a másiknak, pusztán azért, mert az egyik a "mi kutyánk kölyke", a másik meg nem? Mikorra nő ki ebből a gyermeteg, képmutatásból a magyar…..
-wass- 2012.05.01 07:29:13
@Salemi boszorkány: Kis szerencsétlen,ennyit tudsz,tudtok.Egyetlen sort sem olvastál TŐLE!de nácizni tudtok.
-wass- 2012.05.01 19:57:06
@Johny Dragon:Téged pedig elitélnek a legnagyobb sötétségért.
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
-wass- 2012.05.01 07:34:52
@Doktor Kotász: Akaszd fel magad Kotászkám.Vagy inkábbaz Orbánt szeretnéd mi?F@szfej.
Fingom szagától bűzlik az utca,kiszakadt belemnek az összes cucca,rá lehetne könyökölni már,olyan büdös, hogy szilárdan áll! (via) A rohadt terroristák szétfingották a nullás lisztet, a palizáló dara meg lassan maga alá temeti az egyszervolt népellenséget is.…..
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..