Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtillA

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hónapok egyik legszórakoztatóbb peres eljárása zajlik a két cég között. Kezdődött ugye azzal, hogy az Apple piacra dobott néhány újszerű terméket, például az iPhone-t és az iPadet, amik valamilyen módon megújították a kategóriájukat, hatottak azokra. Ezután a…..
AtillA 2011.08.16 20:52:50
@Asszem: Nem hiszem hogy sértegettelek bármivel is, kérlek írj nomrális hangnemben, hidd el meg fogom érteni a mondanivalódat úgy is.

Nézd meg a Samsung S telefonnak a képét amikor a dobozban mutatják. Erre gondoltam, bennem biztos elszakadna a cérna ha az iphone az ÉN termékem lenne. Gondolom az Apple csak valahol meg akarta fogni a Samsung-ot, és ezt a Galaxy tab-nál tudta megtenni (jeleztek az ügyvédek hogy itt és most kell lecsapni). Nem fair a kizárás, de ha itt tartunk, akkor a lopás sem.

Hogy dúl a harc a nagy vállalatok közt, az meg csakis nekünk, a felhasználóknak/vásárlóknak a legjobb. Mindenki próbálja a legjobbját nyújtani, a legkedvezőbb áron... Tehát mindenki ÉRTÜNK harcol.
Subba Backdoor: Villalakók 2011.06.02 14:49:27
AtillA 2011.06.02 19:55:59
@faqq: Ott a pont! Imádom a kutyákat, de nekik kertesházban a helyük. Rengeteg pihentagyú van, aki bevállal társasházba kiskutyát, azt szegény meg végignyüszítí az estét/éjszakát amíg a kedves gazdi elvan. Tök király amikor épp vizsgára készülök vagy fontos meetingre másnap, és semmit sem tudok aludni a nyüszítéstől. Komolyan nem értem min kell átmennie valakinek hogy ennyire a seggében hordja a fejét (kedves gazdik)... Se időt sem megfelelő otthont nem tud biztosítani a kutyának, de KELL!
AtillA 2011.06.02 22:45:04
@BKV figyelő.hu: Nagyon örülök hogy ilyen gazdi vagy, és így neveled a kutyád, van rá időd, és hogy kellően tanítod. A te eseted a "normális". Viszont sajnos nem írtam hülyeségeket, mert a te eseted kb olyan ritka mint a fehér holló. Nem neked és hasonló "kutyatartóknak" szólt a kommentem, hanem sajnos a többségnek, akik tojnak mind az állatra, és mind a szomszédokra. Nekem rossz tapasztalataim vannak folyton, képzelheted milyen jó amikor 3 hét munkám megy kútba mert úgy nézek ki a "nagy" napomon mint egy hulla, mert a kutya miatt 2 órát sikerült aludnom. És sosem a kutyára haragszom!
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..
AtillA 2011.03.26 10:07:49
@Bokortalan Lajtalan: Szeretem az Apple termékeket, vettem is pár gépet már tőlük, és néhány bosszantó hiba ellenére nagyon meg vagyok velük elégedve. Nem Apuci pénzén élek, nincs hitelem, saját erőből elért, 2 viszonylag jónak mondható állásom van, amiért rengeteget tanultam és dolgoztam. Most akkor én Sznob vagy inkább buzi vagyok szerinted?
Miközben az Egyesült Államokban a megjelenés hétvégéjén elfogyott az összes iPad 2, és 4-5 hetes várakozást csak tegnap módosították 3-4 hétre, a nemzetközi start miatt most sok országban jobb esélyekkel lehet hozzájutni a táblához. A japán földrengés miatt az Apple…..
Olyan egyszerűnek tűnik. Tik-tak, mennek a másodpercek, aztán amikor a dátum megegyezik azzal, amit előre beállítottunk, szól a dallam, ébresztő. Ha a telefonos óraalkalmazásban bennfelejtett bugok számát nézzük, az Apple mindenképpen éremesélyes.Most már harmadik napja…..
Ideje volt már rábukkanni erre a témára a valamirevaló művészeknek. Adott egy társadalmi jelenség, az Apple-termékek rombolásának viszonylagos terjedése, az embereknek láthatóan tetszik, hogy egy letisztult formatervezésű high-tech cucc apró miszlikekre esik szét.Michael Tompert…..
Na addig sírtunk a MacBook Airek enyhén szólva is rohadt hosszúra nyúlt termékciklusa miatt, hogy az Apple bejelentette, egy hét múlva, szerdán egy keynote keretében mutatja be, min dolgoztak ilyen sokáig. A Back to the Mac event a nevével is utal az újdonságok körére, a MacBook Air…..
Noha iPhone-t nem kapunk a héten, a T-Mobile vigaszképp ingyenes magyar térképet ajánl a Navigon szoftveréhez. Íme a közlemény:Az App Store-ban elérhető Navigon select T-Mobile Edition navigációs szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb…..
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..