Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agymax

83 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
agymax félidő 2011.07.29 13:37:19
na, blogtörténelmi fordulóponthoz érkeztünk. a mai napon befejezem a munkát imádott anyacégemnél és továbbállok. persze nem sokkal, az új helyem is hollandiában lesz, el vagyok átkozva ez nem is kétséges. ez azt is jelenti, hogy lalit magára kell hagynom a munkaerőpiac kavargó…..
agymax dinókkal táncoló 2011.07.28 18:33:00
leszögezném, hogy az ősemberek sokkal érdekesebbek, mint ahogyan azt az iskolában bemutatják. eleve az iskolában próbálnak mindent unalmasnak és szürkének beállítani, nehogy a gyereket hirtelen érdekelni kezdje valami és kérdéseket tegyen fel a kis pöcs. én kifejezetten szeretem…..
agymax párizsi 2011.07.25 12:25:00
a kétségbeesés sziklaperemének oromáról próbáltunk visszatáncolni, ahova a 2 hónapja tartó holland tél juttatott minket. reménykedtünk, hogy párizsban legalább 20 fokos meleget tapasztalhatunk, ez átlagban össze is jött, de több nem. most már azt hiszem hivatalosan is ki lehet…..
agymax csak szívják a vérem 2011.07.14 11:16:11
mekkora kibaszott nagy sznobok már a vámpírok, nem? öltöny, nyakkendő, csokornyakkendő; csak szűzlányok vére (gourmet); csak ezüstgolyótól halnak meg, a sima nem jó nekik; és még sorolhatnám. drakula gróf, mi? egy átlagos customer service associate már nem is lehet vámpír,…..
agymax 2011.07.19 12:12:31
@Travi: annál is rosszabb, logisztikus vagyok. a cust.serv. magyarul ügyfélszolgálat. segíthetek?
agymax étkezz velem 2011.07.12 15:00:00
a zsurmé pizzafutár rovatunk második részében spanyolországba látogatunk, azon belül is a zabándokok mekkájába, san sebastianba. az egész zsurméságom, konyhaművészeti lelkesedésem egy bűvős szakács cikkel indult még 2008-ban, amiben martín berasategui konyhájáról írnak.…..
agymax Vegyesség 2011.07.13 13:27:00
Most, hogy mar fáccsén is vagyunk, megállíthatatlanul elindulunk a hírnév útján. Persze nem így lesz, de reménykedni lehet, ha már azt megállapítottuk, hogy pénzt kurvára nem lehet ezzel keresni. Most komolyan, az milyen, hogy mi itt görnyedünk a gép előtt, hogy a kedvetekre…..
agymax társadalmi felhívás 2011.07.13 15:20:00
napok óta látok egy reklámot a zsindexen, amin a szereplő pont úgy néz ki, mint egy volt munkatársunk: greg.greg, ha olvasod a blogot, akkor jelezd, hogy te szerepelsz-e ezen a képen. ez esteben továbbá magyarázatot várunk arra, hogy hogyan lettél fotómodell. és hogy a fotózáson is…..
agymax státuszszimbólum 2011.07.13 10:18:43
ha nem vettétek volna észre, itt jobb oldalt lájkolhatjátok az agymaxot a facsén. szeressetek minket és 0,17%-al jobb lesz a világ. meg lesz extra kontent a facsén.* * vagy nem...
agymax szituáció 2011.06.28 09:49:00
az mennyire kemény, hogy san sebastianban egy pintxo bárban olyan férfi mosdó volt, hogy 2 piszoár + 1 angol wc. semmi elválasztó vagy paraván vagy akármi, csak úgy natúrban. bementem és egy 80 körüli öreg éppen keménykedett a csücsülősön nekem meg az arcától 1 méterre…..
Többen mondják, hogy nem jó az ha gazdag vagy és nem dolgozol, mert a munka az jó. Nos, nem is vitatkozom, inkább leírom, hogy mivel tölteném az időm, ha rámszakadna valamelyik bankvezér éves prémiuma.Néznék filmet, mindent ami érdekel.Olvasnék könyvet, mindent ami érdekel,…..
agymax egyiptológia 2011.02.04 08:00:00
most, hogy tart a – médiamérföldkőnek tekinthető – világ első online követhető népfelkelése / szabadságharca, eszembe jutott egy sztori egyiptomból. ez még az idők előtti időkben történt, mikor volt időm búvárkodni, egy hajós szafarin voltunk a vörös-tengeren.…..
agymax merre tovább? 2011.02.03 20:00:00
amíg készül a marokkós poszt, lehet szavazni, hogy mi legyen a következő tudományos alapossággal összeállított emésztéssegítő útileírás témája:  mesélj nekem...Market Research ..
a kalandok után kalkutta és bangalore rövidebb érintésével megérkeztünk keralába, amit az indiaik szerényen csak isten saját országnak neveznek. elismerem nem minden alap nélkül. kerala a legtöbb hódító kezén megfordult, volt arab, portugál, spanyol, angol, minden.…..
na ez tényleg az idők előtti időkben történt, próbálom összeszedni az agysejtjeimet és a valóságot csak nagyon kevés fikcióval felhígítva tálalni. a túrát nagyjából 3 részre lehet osztani, a köztes néhány nap inkább utazással telt és bár ez is izgalmas volt, túl sok…..
agymax takony 2011.01.27 08:00:00
az egyetlen dolog, amit szinte képtelenség volt beszerezni indiában az a papírzsebkendő. a harminchatodik gyógyszertárban sikerült előtúrniuk egy 10-es csomagot. valószínűleg nem használják, ami érthető: ha döntened kell étel vagy zsepi között, sanszos, hogy az előbbit…..
ezt akartátok? megkapjátok. egy nagyon fontos információ minden utazónak: ha velem kell eljutnod valahova, onnan vagy el fogsz késni vagy el fogsz ázni. ezt azt hiszem mindenki tanúsíthatja, aki valaha utazott velem. jelen esetben az utóbbi történt, 10 napos tengerparti…..
2011 a változások éve lesz! vagy nem. de nem is ez a lényeg, hanem, hogy mi újat fedezzünk fel ebben a számmisztikailag érdektelen évben. ötlet mindig rengeteg van, de idő/pénz annál kevesebb. a munkavállalói paradoxon elméletem alapján amíg van időd utazgatni (pl egyetem alatt)…..
agymax la grand bouffe 2011.01.19 19:00:00
egyszer csak úgy döntöttem, hogy nem csak olvasni és a nyálamat csorgatni kéne, hanem ki is lehetne próbálni egy komolyabb éttermet. mivel ez itt nem bugyi, rákerestem a környéken lévő 2 vagy 3 csillagos éttermekre és megnéztem melyik van legközelebb (ez is egy lényeges kényelmi…..
agymax a svédasztal csodája 2010.10.26 13:30:00
naivitásom ismét lépre csalt. életemben először olyan szállodában foglaltam, ahol lehetett félpanziós vagy all-inclusive ellátást kérni. az all-inc értelmetlenül sokba került, ezért beértem a félpanzióval, ezáltal is óvva modell-alkatomat. a reggeli nagyjából úgy alakult,…..
agymax böszmeség? 2010.07.20 13:19:00
kedves olvasók, kérem homályosítsanak fel, hogy mi a faszt jelent a böszme / böszmeség szó? nem találom sem a magyar értelmező kéziszótárban, sem a szlengblogon.azt vágom, hogy ki szokta ezt tolni, de honnan ered? mit jelent?..
agymax 2010.10.14 09:28:35
@kzsofi: na végre!! megvilágosodtam, köszönjük kedves zsófi!
agymax szőlőtúra 2010.09.10 10:02:00
meglátogattuk a közeli champagne régiót, még épp időben a szüret előtt. a reims-i katedrálisban lőttem pár vicces remekművet, íme: a kiskutyatestű orrszarvú   van még a tarsolyban: bitch slap avagy kisgyerek-terror   nem elég? pózolj a levágott fejeddel,…..
Wow, ezt is megértük. Nem elég, hogy rekordmennyiségű új posztot kaptatok, ráadásul még lájkolhatjátok, meg megoszthatjátok másokkal a faszbúkon. Hihetetlen ez a technika. Sőt, már videót is ágyaztam az egyik bejegyzéshez, no meg van "tovább" gomb is, véget vetve a…..
agymax you are such a puffin 2010.08.26 08:00:00
ez a kedvenc statisztikám izlandról; mindent elmond az ott élő emberekről - nyitottak, értelmesek és őrültek.  56% diplomás82% beszél idegen nyelvet91% használja az internetet54% hisz a trollok létezésébenmost pedig következzen egy kissé elfeledett klasszikus letelepedési…..
agymax Józsi, hol vagy? - Part 2/2 2010.08.24 13:57:00
Gyengébbek kedvéért ez a második része a zsebprojektemnek, aki nem olvasta az elsőt, az ott kezdjen, mert nem fogja érteni a bekezdéseken átívelő gondolatösszefonódásokat, amivel teletűzdeltem az írásomat.Vlissingen, Hollandia: Egy random szombat reggel 8-kor beültünk a…..
agymax 2010.08.25 14:58:36
öreg vagyok én már ehhez. le is kopna az ujjam, ha mindenről írnék az elmúlt 3 évben...

NLD – BoZ, Vlissingen, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Roermond, Den Haag, Amsterdam, Keukenhof, Hoevelaken, Hengelo, Breda
BEL – Brugge, Antwerp, Brussels, Gent
GBR – Birmingham, Southampton, London, Warwick, Widnes, Lakeside, South Molton, Titchfield, Havant, Slough, Coventry
FRA – Montreuil, Fécamp, Etretat, Trouville-sur-Mer, Le Mont St Michel, Paris, Orleans, La Rochelle, Ile d’Ré, Ile d’Oleron, Cognac, Bordeaux, Perpignan, Cagnet, Narbonne, Agde, Le Cap d’Agde, Montpellier, Aigues-Mortes, Saintes-Maries-de-la-Mer, Marseille, La Ciotat, Saint-Cyr-sur-Mer, Bandol, La-Seyne-sur-Mer, Toulon, Hyeres, Cavalaire-sur-Mer, Pampelonne, Saint-Tropez, Sainte Maxime, Cannes, Antibes, Nice, Monaco, Grenoble, Lyon, Chalon-sur-Saone
ESP – Madrid, Valencia, Alicante, Elche, Palma de Mallorca, Magaluf, Valldemossa, Barcelona, Figueres, Blanes, Barcelona felett minden
MAR – Marrakech, Casablanca, Rabat, Fez, Dar-Bouazza, Meknes
IND – Mumbai, Guwahati, Baghdogra, Gangtok, Sikkim, Bangalore, Kochi, Kerala, Goa
ITA – Rome, Milan, Parma, Modena, Maranello, SantAgata Bolognese, Bologna, Firenze, Radda in Chianti, San Gimignano, Castellina in Chianti, Siena, Pisa, Genova, Torino
DEU – Berlin, Siegen
POL – Tczew, Gdansk, Hel, Marlbork
SWE – Vasteras, Vasby, Stockholm
ISL – Reykjavík, Grindavík, Reykjanesbar, Blue Lagoon, Eyrarbakki, Selfoss, Tingvellir, Geysir, Hella
CZE – Praha, Ceska Lipa, Chomutov
CHE – Le Lieu, Grenoble