Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzso111

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vélik tudni, hogy hol van a legjobb autópálya-menti étterem. Nos, most ebbe a sorba állok be én is, de abban biztos vagyok, hogy a Tekergő magasan viszi a prímet. Ami erre alapot adhat, az egyrészt maga a látvány és az elhelyezkedés. Az egy dolog, hogy tényleg konkrétan a…..
Ahogy ígértem nektek, ma exkluzív beszélgetésben vettem részt Oliver Schusserrel, az iTunes európai vezetőjével. Az Apple célja az volt, hogy jobban megismerjem a Store hazai bevezetésének körülményeit, és sajnos tartotta is magát ehhez a célhoz. Ebből következik, hogy a…..
Appleblog Áj em a Mac, áj em a PC 2011.07.26 16:07:00
A 9to5Mac-en találtam ezt a tényleg nagyon vicces képet, ami egy amerikai McDonald's-ban készült, és azt mutatja be, hogyan tudsz a wifihez csatlakozni ha XP-d Vistád, Windows Vistád 7-ed, vagy ha Maced van.Még ha nem is tudod elolvasni a szöveget, a hasábok mérete akkor is sokat elárul…..
Dzso111 2011.07.27 09:32:47
@Magyarósi Csaba: Tudtad, hogy ilyen vitát generálsz és valld be ezt élvezed! :) De jól csináltad! :)) Fejezzük is be a mondatodat, "alapvetően szórakoztat" a kommentelők hülyesége.
Az iFixit darabokra szedte az AppleTV-t, egyből fel is merült számos kérdés. Először is kiderült, hogy a készülékben 8 gigabájt flashmemória található, amiről nem nagyon volt eddig szó, de az sem titok többé, hogy van egy bővítőhely további nyolc gigabájtnak. Mire való ez?…..
Subba Subba gasztro: Habos 2010.09.14 11:05:00
Várjuk a napot amikor kikopik a trendből az az eljárás ami mostanában a legtöbb étteremben rontja a látványt. Konkrétan a probléma úgy néz ki, hogy megkapod a kajádat, rajta pedig egy olyasmi képződményt mintha valaki egy hatalmasat csulázott volna a tányérodra, de…..
Az Appleblog szakértője, i-Doki visszatér, és megmondja a tutit az iPhone-okról. Aki már azt gondolta, hogy a cikksorozatom egyetlen részből áll, azt megnyugtatom, megérkezett a második rész. A mai posztban az iPhone 2G, 3G és 3GS-ről írok, a leggyakoribb meghibásodásokat és…..
Tegnap az autópályán száguldva ért utol az iOS4 frissítés, arra ugyan még megvolt mindennapi GPRS-em, hogy ezt lássam, a posztot kiélesíteni csak a tatabányai 3G-mannnánál tudtam, hogy aztán a leszakadó viharban már az életemért imádkozzam. Mire hazaértem, az első, szerverek…..
Az Apple sutyiban frissítette a Mac mini kínálatát, mégpedig nem is akárhogy, a kis dögök új, vagány külsőt kaptak.Az új kínálat szerint két minit lehet vásárolni, az otthoni és a szerver verziót. Mindkettőben maradt a Core 2 Duós proci, azonban megkapták a GeForce 320M-es…..