Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs. Jimmy Tudesky

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogynak a luvnyák Dzson mellől, már csak nyolcan reménykedhetnek abban, hogy meg lesznek buzukizva, vagy ha nagyon szar napjuk van, akkor majd Pákó kapja el őket egy körre. Az előző adásból távozó(k?) nevét akkor sem tudnám felidézni, ha agyonvernek egy "Orbán Viktor áldást oszt…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Mrs. Jimmy Tudesky 2010.06.15 14:29:01
@ifrance: Ha a focistákat nyilvánvalóan ennyire zavarja ez a zaj - biztos csak a németek kivételek, ha ennyi gólt tudtak Ausztráliának rúgni - akkor kérjék meg a saját szurkolóikat is, hogy ne használják a vuvuzelát, rögtön kisebb lesz a zaj. Nem hiszem, hogy a stadion minden mérkőzés alkalmával csak dél-afrikaiakkal van tele és ők fújják hosszú órákon keresztül azt a hülye trombitát. A közvetítések alkalmával egyértelműen látszik, hogy nemzetiségtől függetlenül mindenki fújja azt a sz@rt, mint egy hülye gyerek. Részvétem a játékosoknak és azoknak akik csak "szenvedő" alanyai ennek.
Mrs. Jimmy Tudesky 2010.06.15 14:29:15
@ifrance: Ja és biztos tegnap azért x-eltek le Paraguy-val az olaszok, mert zavarta őket a vuvuzela.....és nem azért, mert olyan fejetlenség és olyan egyéni hibák voltak a védelmükben, hogy ilyet csak némely magyar meccsen látni.... Mentségükre legyen, hogy ők legalább nem a vuvuzelával indokolták a gyenge teljesítményt.