Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemetherika

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezért kifeküdtem! A hasam nagyon fehér, a vállam, hátam, arcom szépen barnult a többi nem tud, mindig rohanok. A napokban a pszichiátrián jártam, egy- egy klienst kaptunk, akikről rövid beszámolót írunk, tudtam mikor oda mentem, mire vállalkoztam, de erre nem számítottam.…..
nemetherika 2012.07.22 18:21:07
@Scala: nálam is van amit írsz :( a hasamnál fent végül is nem nagy és ott besüppedt a hasam, talán ezért nem látszik. Én is szeretem a sportszerkókat ha tehetném mindenhova abba mennék, mert kényelmesek nagyon és csinosak is.
Amit elkaptam teljesen baci, és valahonnan kaptam, vagy kórház, vagy a gyerekek az oviból. De fulladok nagyon, Augmentint kaptam 875 mg-ost és még VENTOLIN spray-t használok.

Néha gondoltam rá, hogy inkább kimondom a kimondatlan, de ez már kínzás amit művel velem a torkom :)

Babó, az összeszokás után menni fog, sokan már a kórházban összeszoknak, és felismerik milyen sírás, ami persze mindig bővül majd. kis nyuszi muszi :)érzed amikor csuklik? olyan furcsa érzés, meg majd amikor a kis tappancsát és kezecskéjét végig húzza belül a pocakodon és várja hogy simogasd, a végén nálam nagyon erősen is húzkodták és amikor elmondtam nekik, hogy finoman mert ez nekem nem jó megértette, talán, de továbbra is húzkodta, kis tünemények. Prettywich BOSZInak is növekszik a babója :)Ő dec. 28-ra van kiírva :) nemsokára én is babázom, az unokahúgimnál, október mindjárt itt van, olyan gyorsan telik az idő :)
A héten próbáltam fehérjében gazdagabban étkezni, ennek az eredménye lett az előbbi két étel, amik finomak, fehérjedúsak és nagyon hamar kész vannak :) Vöröslencse-főzelék: Vöröslencsét a DM-ben vettem, nem olcsó, de nem tudom, máshol mennyibe kerül, mostanában nagyobb…..