Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yvette75

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeres Nők Clubja Holiday 2010.07.22 08:26:00
Nyár van a javából!! Ugye Te is voltál már szabadságon? Vagy még csak most készülsz? Akkor csak javasolni tudom, hogy indulás előtt olvasd el utazással kapcsolatos tanácsaimat itt és itt, valamint nézz be a háziasszonysuliba is!!Eddig írtam az utazási ötleteket, természetesen…..
  HősNőkblogok   Gondolkodtál már azon, hogy mikor, miben tartsd a pénzed? Most éppen aktuális a kérdés, de tanácstalan vagy? Milyen pénzügyi termékek érhetők el és melyik felel meg leginkább céljaidnak? Elveszel a banki információk rengetegjében? Beszéljünk…..
Sikeres Nők Clubja Könyvajánló 2010.06.21 12:00:00
Ha szeretnél szórakozva tanulni, akkor Andre Kosztolányi könyvei Neked valók.   A pénzről, a piacról és a tőzsdéről szóló történeteit könnyedén és világosan képes elmagyarázni olyanoknak is, akiknek nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy éppen nem értenek hozzá. Olyan…..
Sikeres Nők Clubja Könyvajánló 2010.06.15 06:58:00
 Néhány hónappal ezelőtt vettem egy DVD-t, amelynek címe:" Leckék az életről".  Jack Lemmon utolsó és egyik legjobb filmje. Megnéztem és megkönnyeztem. Nem könnyű film, de igaz történeten alapul és nagyon –nagyon tanulságos! A kedvencem lett! Azonban…..
Sikeres Nők Clubja Ellenérvek 2010.06.15 06:37:00
  Tegnapi bejegyzésemben 4 indokot írtam, amit általában azok az emberek mondanak, akik nem takarékoskodnak. Én átfogalmazom ezt a négy "érvet". Te nem a jövedelmedből leszel gazdag, hanem , mert takarékoskodsz. Takarékoskodni gyerekjáték. A…..