Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacoo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan így: Szerencsétlen Natsuki Terada annyira húzott elöl a maratoni befutóban, hogy nem vette észre azt, hogy a kocsi nem a pályát követi, így fordulhatott elő vele, hogy ment utána, csak ment, nem törődött semmivel a monotónián túl, ez egy háború, a fájdalom csak…..
Kedves emberek! A Futóblog pólók elkészültek, átvételi határidejük innentől számítva még bő két hét, október 18, hétfő. Kérünk mindenkit, hogy addig a pontig fáradjon el a plázába és vegye át a pólóit. Részletek és összefoglaló itt.Nagyon fontos, hogy vegyétek át,…..
lacoo 2010.10.01 13:42:06
Eljött a nagy pillanat, itt a Futóblog 2010-es modell, ami a Nike guidelineoknak megfelelően az őszi kollekció fekete-békazöld dizájnjának egy speciális változata. Reméljük elégedettek vagytok vele (mi sajnos azok vagyunk!). A pólókat jövő héten csütörtökön adjuk le a…..
lacoo 2010.08.15 22:13:15
A hétfői futás alkalmával ismét ellátogattam a Margitszigeti Atlétikai Centrumba, ahol örömmel láttam, hogy egyre növekszik a Nike Futóklubbosok száma. Mivel a 6 órás "öcsi kört" lekéstem, volt pár percem és beleolvadtam a futók beszélgetésébe. Jött egy…..