Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cs...

7 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év egyik legjobb hazai vonatkozású zenei híre, hogy jövőre fellép a VOLT fesztiválon a Queens of the Stone Age. A szerkesztőségi pezsgőbontogatás és sírva ölelkezés után persze gyorsan szóba került, hogy ez akkor talán azt is jelenti, hogy a QotSA új lemezének…..
Cs... 2012.12.11 12:41:37
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
A karácsony ugye a szeretet, békesség ünnepe. A rock meg a lázadó non-konformisták zenéje. A kettő alapjáraton összeegyeztethetetlennek tűnik, de tudjuk jól a pénz, illetve a jóízű szarkazmus nagy úr, így nincs azon mit meglepődni, hogy egy karácsonyi rock/metál csokrot is…..
Cs... 2011.12.24 18:13:43
Az vajon miért van, hogy az Inter és a Juve győztes góljai, mint két húsvéti tojás, úgy hasonlítottak egymásra? És az, hogy a Milan már akkor sem tud nyerni, ha történetesen éppen megérdemelné? És főleg, hogy a Roma már akkor is nyer, ha történetesen lókolbászt érdemel…..
Nem ez lesz a nagy meglepetések hétvégéje, néztem végig szombaton délelőtt a szokásos heti totóm kitöltésekor a 22. forduló műsorán. Előzetesen szinte mindegyik találkozón a hazaiaknak állt a zászló, kivéve ott, ahol elfújta a szél. A Cottbus-Stuttgart meccset ugyanis a…..
1. Amikor komoly sérülés történik a pályán, az embernek mindig az jár a fejében, hogy nem létezik, hogy valaki szándékosan csináljon ilyet. Aztán eszébe jut Roy Keane és már nem biztos semmiben… 2. A Chelsea még Special, de a One nagyon hiányzik belőle. 3. A Juventus…..
... Májer a léc alá bombázott a Bernabeuban, hatot kaptunk az oroszoktól, Szanyó benyomta a tizit a skótoknak, vagy amikor Varga Zolit a szemem előtt elrabolták a drukkerek. A három dologhoz hasonlóan, ezúttal is tőletek reméljük a munka dandárját. Várjuk az élménybeszámolókat,…..
Valahogy így megy ez. A 2007-es esztendő olyan vadsuhancokról szólt, mint CéRonaldó, Messi (a FIFA World Player of the Year dobogósai) vagy Fabregas. Ronaldó túllépett az öncélú cselgép korszakán és kezdi elhagyni műeséseit, Messi, a sokadik Maradóna utód tényleg bizonyította,…..
Az utolsó pillanatokban is vadul forgatod a továbbtanulási tájékoztatót? Bizonytalan jövőképek gyötörnek? Netovább. Lehet hátradőlni, pipára gyújtani - díszdobozban szállítjuk a helyes megoldásokat. Intellektuálisan túlképzett országunkban komoly igény mutatkozik a kétkezi…..
Cs... 2008.02.14 11:50:52
Egy barátommal ki szeretnénk adni az angol Book of lists-széria szellemesen elnevezett, Football című darabját, amit Stephen Foster fociíró szerkesztett. A könyv - maga a tökéletes vonat-vécé-lustadélután-olvasmány - pont az, amit a sorozatcím igér: vicces/érdekes/meghökkentő…..
Cs... 2008.02.08 14:31:08
Miután a héten több támadást kellett átvészelnünk, mint Londonnak a világháborúban, így újra eljött az ideje, hogy egy kicsit elemezzük az ellenséget. Természetesen nem ellenségként kezeljük az olvasókat, de néha jó visszalőni. Különösen egy ilyen csalódásokkal teli…..
Cs... 2008.01.21 11:09:46
Összefut a nyál a szádban, ha meglátsz egy kóbor macskát? Elgyengülő szeretettel simogatod a Puntódat hajnalban, mikor hiába próbálod beindítani? A komplett Keresztapa-sorozattal büntetted az ünnepek alatt a családot? Nos, ezek olasz foci elvonási tünetek! Mivel még három hét,…..
Az Inter olyan, mint a Juventus (durr, egy pofon). Nem tudsz mellette elmenni csak úgy, vagy leborulsz elé és imádod, vagy a lábujjad hegyéből is felszívod a gempát, hogy lecsulázhasd. Számomra mindig megfejthetetlen rejtély volt, hogy szurkolhat valaki nekik, hiszen a mi életünkben…..
Cs... 2007.12.18 11:27:57
A cikkhez:

"de nehezen emésztették meg Ronaldo elengedését, a helyére hozott Adriano pedig tökéletesen beleillik az Inter-igazolások végeláthatatlan sorába. Recoba mellőzése, Bobo lehallgatós botránya és legutóbb a ki tudja, hány éves Martins (ez annyira röhejes, hogy szintén tökéletes Inter-igazolás)"

Adrianonak két olyan szezonja volt, amikor egyedül cipelte hátán a csapatt. Sajnos édesapja halálát nem tudta/tudja feldolgozni, ez vezetett a teljesítménye jelentős romlásához.

Vieri kapcsán miért felejtettétek el megemlíteni a 6 évet, amely alatt bőven száz gól fölött termelt? Annak ellenére bevált az igazolása, hogy nem 67 forintba került.

Recoba mellőzésének lényegét többen leírták , leginkább a gyakori séülésekre lehet visszavezetni, illetve hogy nem volt igazi posztja. (Szélsőként nem védekezik, csatárként nem volt kiegyensúlyozott, irányítóként pedig 18 védekező embert kellett mögé pakolni, hogy elbírja a csapat).

Martins röhejes? Aha...16 évesen igazolták kb. 500.000 euróért, és 15 millióért vitte el a Newcastle...Tényleg vicces...Közben pedig betalált párszor...

Crei: Moriero, Sosa és Djorkaeff nem játszottak együtt, a kis uruguayi a 94-es UEFA-kupa győztes csapat tagja volt, míg az olasz és a francia a 98-asé.

Igaz ugyan, hogy az akkor még szinte ismeretlen Roberto Carlos csak egy idényt húzott le, de az remekül sikerült: 5 gólt lőtt balhátvéd létére. Azért ment el, mert az akkori tréner (Hodgson) szélső középpályást akart belőle csinálni...Ince azon kevés angol játékosok egyike volt, akik simán megállták helyüket a Serie A-ban.

FYM13: Ronaldo első szezonjában 32/25-ös mutatóval zárt, az UEFA-kupát nyert együttes első számú csillagaként...

Delp: A Cannavaro-Carini csere fő felelőse bizonyos Luciano Moggi - olvass utána...

Juventus bakik? Sorin, Esnaider, Fonseca, Mirkovics, Blanchard, Bachini, Athirson, Salas, Olivera, Kapo, Gladstone, Boumsong így hirtelen...

Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. (Az ötletet mi a…..
A következő jeles eseményig és személyes találkozásig cseten tartottuk a kapcsolatot. Szinte minden hétköznap csevegtünk, legyen szó akár munkáról, akár magánjellegű dolgokról. Egyik este például a múltkori személyes témákat is sikerült überelni: épp megint ki voltam…..
Legközelebb ismét az örökbe fogadott eb "szólította" városunkba az ország legszebb marketingesét. Szinte betűről-betűre megismételtük a korábbi eseményeket, vettünk kaját, bezúztuk magunkat a kocsiba, jókat röhögtünk, megsímogattuk a…..
Az ember épp aktuális születésnapja vagy emlékezetesre sikeredik, vagy szar. Az enyém 2005. október 20-ának reggelén és délelőttjén pocsékul kezdődött, délután elérte a mélypontot, kora estére a kilátástalan munkahelyi helyzet miatt legszívesebben már az italba vagy a drogba…..
Egyik hétköznap este "véletlenül" otthon is a gép előtt ragadtam. Beléptem MSN-re, láttam, hogy elérhető. Klikk. Elég hosszú beszélgetés kerekedett belőle, több személyes dologra fény derült. Szót ejtettünk például a kollégákról, sajnálattal közölte, hogy…..
Főnökségünk kitalálta, hogy a divatkövetésnek megfelelően minden szerkesztőség fogadjon örökbe a helyi állatmenhelyen egy ebet, akit aztán havonta támogatunk kajával és egyéb eszközökkel. Mivel Kamillának mindhárom megyei szeri örökbefogadási ceremóniáján jelen…..
A napi néhány levélváltás nem elégített ki. Meg akartam ismerni. Bátorkodtam egy hosszú mailfolyamat lezárásaként elkérni az MSN és Skype-elérhetőségét, megkönnyítve ezzel a napi munkát. Haha. Az MSN-címében szerepelt a 77-es szám, én barom pedig első…..
Úgy illik, hogy kezdésként bemutatkozom. Mivel az e-mail címem elárulja a keresztnevemet, így nem érdemes magamnak fiktív nevet adnom. (Szemben a történet többi szereplőjével). Az igaz mese kezdetén már majdnem elfújtam a 25. szál gyertyámat a szülinapi tortámon,…..