Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nighty

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eat IT Heti menü 09 13-09 17 2010.09.13 07:07:00
Mától végre az étteremben várunk benneteket, ma egy kicsit karácsonyosra véve a menü egy részét. Ajándék mézeskalács!Hajtás után nyomtatható méret! Délután közkívánatra a csörögefánk receptje. ..
Nighty 2010.09.14 11:05:02
Sziasztok,

egyesek (aboeszoe ; csaba.lakatos)nem veszik észre, hogy tulajdonképpen két tábort érint itt a dolog. Vannak olyanok akik túlnyomó részben a kantin részt veszik igénybe és mindennapi ebédjüket ott vásárolják és fogyasztják. Nincs is ezzel gond és is lemegyek ebédelni, és ízlik is, ezen részére adok is egy egészséges 90%-os up-ot, viszont én egy honapban kb 1x, 2x megyek le, mert megoldom home made cuccal.
A másik tábort nevezzük büfés tábornak. Én jómagam és pár kollégám ide sorolnánk magunkat. Nahát mi kritikus helyzetben vagyunk ugyanis az az igazi büfé hiányzik. Helyette van egy bárunk.. na bummm egyél...
Nem azt mondom, hogy az Ász büfé hűde milyen jó volt, de azt az igazi (kicsit persze drága volt, de VOLT!!!) graham szenya, rántott- vagy roston sűlt csirkemellel, salátával, paradicsommal és sajttal bizony bizony hiányzik!!! Na ki éhezett meg, agy ebéd előtt? :D
És emellett voltak még bőven szendvicsek amelyek verik a mostani felhozatalt!
A kiszolgálás a régi katinhoz képest aláírom klasszisokkal jobb, de csak a kantin része.
A büfét helyettesítő bárban viszont siralmas...
Kereskedelemben felnőve mondom, nem ilyen hozzáállással kell kiszolgálni a vendégeket!!!
Az árakból pedig engedni és a szendvicseken javítani, mert így lehet meggazdagodtok hamar, de azon a ponton már húzhatjátok is a redőnyt és mi pedig bizakodva várhatjuk az újabb kiszolgáló céget!

Üdv!
eat IT eat IT 2010.06.10 19:00:00
Az ÁSz helyére új étterem és kávézó költözik, az EatIT. A kínálatot és a környezetet szeretnénk vendégeink kívánságai szerint alakítani, és működtetni, ezért hoztuk létre ezt a blogot. Itt már a nyitás előtt megismerkedhetünk egymással, nyomon követhetitek a…..