Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ART

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DerionSerege Szövetse'g 2010.08.17 22:51:00
Sziasztok, ebben a bejegyze'sben le fogjuk fektetni a Szövetse'g alapjait !..
ART 2010.08.21 14:59:24
A szó elszáll az írás megmarad!
Mondható hogy Derionba sok szövetség volt már, de egy se volt hosszú életű... Santaangel, barátunknak teljesen jó meglátásai vannak és jó ügyön dolgozik! Ám a Derioni egység kicsit még várat magára! De ígérem rajta vagyok az ügyön, mert nekem is szívügyem hogy Derionba egység jöjjön létre, és véleményem szerint a kérdés nem az mikor, hanem hogy létrejön e?!
Rengeteg oka van hogy már a szövetség gondolata is elég morbidnak tűnik minden nagy céh vezetője számára, hisz annyi az ellentét és a múlt dolgain való rágódás hogy már szinte esélytelennek tűnhet Derion összefogása! Véleményem szerint Derion céheinek sokat kell még változnia és alakulnia, az ő véleményük szerint meg a DS-nek kellene megváltoznia! Mindazonáltal, nem ez az oka hogy nem most keresem fel, Derion nagy céheit! Egy igen összetett szövetségen dolgozunk már rég óta, amit jövő héttől el is indítunk, egy szövetségen mely nem az alapján működik hogy a tenyerünkbe köpünk és kezet fogunk, majd megegyezünk te jobbra én balra! Technikailag az a baj átlagosan Derionban egy szövetségnél, hogy megegyezés alapján működik. Ezzel az a baj, hogy senkit nem köt semmi, mindenki addig van egy szövibe, míg kap valamit, ha már a másikért kell tennie kilép belőle...., Ez így nem működik! Egy komoly szabályzatra van szükség a tagok sérelmeinek, és a szövetségesek egymáshoz fűződő viszonyának kezelésére! Ezt alakítjuk ki, most kisebb szövetségeseinkkel akikben megbízunk, míg minden más céh elvesztette bizalmunkat! Ha ez a rendszer működő képes lesz, rátérhetünk egy nagyobb Derioni összefogásra mely ez alapján működik majd! Ennek köszönhetően szövetségeseinkkel, jóval nagyobb eredményeket fogunk elérni a világtérképeken, mint arra bárki is számítana, és mint azt a DS valaha is, elérhetné önmagában!Tehát erősödik a mezőny Valoriánok:) készüljetek, nem mindig fogtok unatkozni, tf-en :) !
DerionSerege GM Multi :P 2010.07.08 00:25:00
ART 2010.08.17 03:35:49
Szia örülök, hogy írtál! Hisz Derionban épp az a baj, hogy nincs párbeszéd, a tárgyalások nem elegendőek, a fórum nem épp erre van hogy egymás, vitáit megvitassuk, és a HUntersblog remek, de Valorián! Írtam már választ de az túl hosszú volt ezért, ketté osztanám a választ is!
Első a szövetség!
Derionban az első érdemleges szövetségi megmozdulás Hased bevétele volt! Amit egymással a sérelmek miatt beszélni képtelen Derioni céhekel én és Messalina kommunikáltunk le. Mindenki beleadott amit tudott és a siker garantált volt! A Ds nem követelt sikereket vagy elismerést magának, de a sikeres befoglalás után, Ilyenincs következöket modta nekem: "a Ds el valo szövetség csak érdekszövetség volt, nincs szükségünk rátok" és-" az erősebb kutya baszik" ezen mondatokon, kicsit megsértődve, nem kívántam újjabb sikereiben támogatni a szövetséget....
A kastélyfoglalásokkal szerencsénk volt, de az ismételten nem hagy nyugodni, hogy Mind cheten leárulózták a DS-t -miszerint lepaktáltunk a Valóriánokkal!
-A DS semmilyen szövetséget nem kötött soha a valóriánokkal, sem megnemtámadást sem semmi mást!Nem folytatunk kémkedést sem Derioni sem valórián céhekkel szemben sem!!!
-és van tudomásom más céhek ilyen jelegű tevékenységeiről
A DS-t ezzel a váddal illetni nem lehet SENKINEK sem! Szerintem ha ezen vitás kérdéseket tisztáznánk, ismét készen állna egész Derion hogy egy nagy szövetség létrejöjjön!
ART 2010.08.17 18:06:28
Nem szeretnék undok lenni Santa látom erőfeszítésedet, hogy végre legyen már valami Derionban! Én is, és előttem is sokan megpróbáltak már egységet létrehozni Derionban, most is az a célom nekem is! De mint céhvezér a céhemet képviselnem kell! Minden céhvel megvan a történetünk és sérelmek, és ezen sérelmeket már félrettem egyszer tízszer 100 szor! Mikor megbeszéltünk valamit valakivel elmentünk ott voltunk, majd viszont segítség nem történt, ismét sértődés majd a nagy egység képe, és ígéreteké! Ismét félretéve a sérelmeket elindultunk majd a végén ismét csak pofon következett!
Mint most legutóbb! Míg rá nem jöttem, ez nem egy szép állom! Ahhoz, hogy Derionban egység szülessen, egyenrangú partnerek kellenek, hogy szövetség szülessen szövetség kell(valódi)! A baj a nagy céhekkel, hogy egy szövetség hallatán mindenki összegyűl elveszi amit csak tud és nem ad bele semmit sem! Mindenki elveszi a másiktól amit akar, ezért bocsánat kérést hiába várnék azért mert leárulózták céhünket, de mindenki elvárná hogy korrektek legyünk, segítsünk ismét másoknak hogy aztán eldobjanak bennünket a következő ilyen lehetőségig! Ha először fordult volna elő azt mondanám véletlen, de már sokszor eljátszottuk ezt! A nagy céhek Derionban komolytalanok mert nem vesznek komolyan semmit, magukon kívül! Nem veszik komolyan a szövetséget csak addig míg, hasznot nyújt, és míg el nem vettek mindent szövetségeseiktől amit csak tudtak! A céhek vezetése és vezetői nagyon nehezen változnak meg, szinte soha! Nem fogok senkivel szövetkezni a nagyok közül míg meg nem értik azt, ha adunk valamit visszavárjuk, a szövetség minden feltétele és szabálya mindenkire tartozik egyformán! A kree megsértett az árulózással, Ilyen pedig, elárúlta saját szövetségesét és megalázta a DS-t kijelentéseivel! Én egy következetes ember vagyok és addig a DS nem fog megmozdulni, míg ezen sérelmeket a sértők nem orvosolják! (és itt nem mobhuzogatásokrol vagy gombáról van szó)
Érdekes hogy szövetségeseink, bár kissebb céhek, mindig állták a szavukat és mi is álltuk a szavunk részükre! Erre az egyszerű mintára a nagy és dicső derioni céhek miért képtelenek? Hased után a DS-t miért kellet elküldeni minden ok nélkül? (elárulom: mert azt hitték megtehetik mivel nélkülünk is fog menni) Megtehetni megtehették, menni megy nélkülünk is...csak most utólag akkor nem kell sírni, miért ilyen gonosz a DS!
DerionSerege A Háború 2010.06.18 11:52:00
Sziasztok , ebben a cikkben azt szeretném hogy ha megtárgyalnak a taktikákat és a háborúval kapcsolatos dolgokat !Pl: Milyen egy sikeres védés ? A felállás , a patrónus Heal/Bubi stb.Milyen a sikered támadás ? Port/Valor ruha, Kapu nyitás stb...
ART 2010.06.23 11:16:01
@ART:A háború képe megváltozott! És egy igen ellenszenves, eredmény orientált játék képe kezd kibontakozni, Derioni és Valorián céhek között! Aminek a lényege, hogy az északi várakat mind a Hunters, mind a Nightmer véttelenül hagyja, és a FightClub Kree céhek, ezen várakat befoglalják, majd oda vissza megy a dolog! Míg délen, a Valkyre, és a Lord of Andaron, több kisebb Valiran céhvel ezt a kis időt próbálják kibekkelni. Ők is feladnak várakat, de beállnak védeni is! Hogy ez miért baj? Mert míg Derioni oldalon a Kreen, és a FightClub-on kívül az összes céhnek maximum egy vár jut, aztán kapja aki marja, a Valoriánok sokkal jobban járnak!
Ezen helycserés támadások 10perc alatt lezajlanak, míg 1-1 vár nem jut délen számunkra, ahova beáll védeni a Hunters, Nightmer, Lord of, és a Valkyre, és meg sokan mások! Ezen várak bevehetetlenek, és 5 perc alatt, egy védett Valkyre várat, szintén nem lehetséges befoglalni....Szóval a kastély érdekében, mindenki más hoppon marad, a baj csak az hogy erről minket nem értesítettek....Azonban, ami számunkra örömteli, hogy mindezt nem hagyjuk sokáig, hisz egy valószínűen jól működő szövetség első magvait, ültettük el. Ezen szövetség, részt fog kérni, ha minden jól működik 1héten belül, a világtérkép szeletkéjiből. És nem fogja engedni a helycserés támadások, ilyetén való alkalmazását!
ART 2010.06.25 15:38:23
@ART: Hosszadalmas egyeztetés után, végre elindulhatunk első közös akciónkra hamarosan, szövetségesünkkel. Elsődleges célunk a csapatépítés, vagyis várak bevétele, összeszokás a harcokban a két céhnek, illetve céhen belül. Megakadályozni a 2 mp-es foglalásokat északon, hogy aki erős céhnek tartja magát megtanuljon végre védeni is. Ezzel megállítani a déli várakba való bezsúfolódást. És persze kipukkasztani azt az állom buborékot, amit pár céh dédelget önnmagáról. A Valóriánok ellen erő kell, mert ők erősek, itt Derionban a Kree-n kívül nem hiszem hogy bármelyik céh erősnek nevezheti magát. Itt az ideje felébredni! Összefogni, erős csapatot építeni, a kastélyról szőtt állom csak ezután következhet! Jelenleg a Kree-n kívül kastélya csak annak lesz, aki ellen a Vlórián nem védekezik! Célunk ezen is változtatni!
ART 2010.06.30 11:49:55
@ART: Örülünk hogy szövetségbe lehetünk a Dreamcatcher cehvel, és tagjaival. Teljesen kiegyensúlyozott szövetség ez, melynek célja főként egymás fejlődésének segítése. Már pár nap után sokat tanulhattunk egymástól. Több cehet felkerestünk, velük a szövetség egyenlőre nem jött létre, ennek oka hogy ez egy kölcsönös segítségen alapuló szövetség . Vagyis szövetségesünknek, ahogy ő nekünk minden egyes nap szeretnénk biztosítani a vár védésért foglalásért, járó pontokat jutalmakat! És egyenlőre, 2 nél több cehnek ezt nem tudjuk biztosítani! Ami a felkeresett ceheket illeti, nem felejtetük el őket és egy egy alkalommal szívesen segítenénk nekik. Továbbá a későbbiekbe számítunk rájuk is! Csupán nem szeretnénk olyan szövetséget, amibe egyik fél segíti a másikat és ez nem kerül viszonzásra. Hozzászólnék Derion dolgaihoz is! Nagyon örülök annak, hogy ami korábban elképzelhetetlen volt, szövetségek alakulnak ki több céh között. Több kis szövetség van, de ez szerintem az első lépés egy nagyobb összefogáshoz. Már csak meg kell tanulnunk beszélgetni egymással, amihez ez a blog kellő segítséget is nyújthat. Ha a viszonyok céheink közt rendeződnek, készen fogunk állni Valoriánok, hogy megkezdődjön egy egyenrangú harc a területekért... :) Éljen Derion!
DerionSerege Üdv ! 2010.06.15 12:56:00
Üdvözöllek a Derion Serege hivatalos honlapján !Ez a honlap/blog CSAK IS a klan dolgait tartalmazza ! Jó olvasgatást !..
Bevált a jóslatom amit a legutolsó bejegyzésem végén írtam: "Én biztos vagyok abban, hogy hamarosan a Valorian céhek fogják uralni a déli területeket, és a Derioni oldalnak kell törnie a fejét hogyan szerezhetne 1-2 területet." Most odaát pattog a labda, meglátjuk mit…..
ART 2010.06.15 01:36:46
Sziasztok! Hát szemezgetem ezen a remek blogon, és gratulálok hozzá! Szerintem remek! Talán Derion-nak is csinálunk egyet!:)Igen Derioni vagyok! A DerionSeregéböl! Sok itt a kérdés Valorian oldalról! Hát egy gyors, helyzetjelentés. DerionSeregével kapcsolatosan, sok volt ott a probléma, és nem a szintekkel volt a baj! Inkább a vezetéssel, illetve annak hiányával! Mostanában nem igazán vehettek észre bennünket a térképen, sajnos belső problémáink miatt....Sok nagyobb karakterünk elhagyta a céhet de van még sok 70+ is. :)És a problémák megoldódni látszanak, már csak erőt kell nyernünk! Iszonyú fejlődés vette kezdetét, és egy nagyon durva és aktív csapat képe kezd kibontakozni! A kastélyok, birtokbavétele után, nagy változások vannak nálunk. Röviden és tömören, a kis klánok elenyésznek lassan, a közepes klánok erősödnek, kezdenek igen segítőkészek lenni! Egymás segítségére sietnek, bármiben partnerek!Már csak össze kell fogni őket.....De valóban igazatok van, Derionban egy nagy céh van, és az a Kree! Mi lesz a Kree-vel? Nem, nem ott volt a Derioni oldal erejének 80%-a, egyáltalán nem....Viszont már ott van a 90%-a! Majdhogynem! A nem stabil közepes klánok nagyobb karakterei odamentek és feltöltötték a céhet, egy iszonyú monstrum lett.... Egy szörnyeteg jött létre, nekünk jó értelembe...:) Ha eddig erős volt a Kree, most 200%-kal erősebb lett!Mi mindig ott leszünk a Kree oldalán, mikor bajba voltak, volt hogy csak mi...vezérüket ismerem és, hát mi adtunk nekik lökést egy bizonyos időszakban, az ominózus szétválás idején! És lám mi lett belőle!:D Ne legyetek kíváncsiak, persze hogy én se mondok erről semmit.... De egyedül nem megy, ez már tény Derion számára, és hogy mikor születik meg a gyermek, már csak idő kérdése..Remélem mi hamarabb!Rövid távon, nagy harcok várnak rátok, a Kree ellen, ami azért érdekes mert, 4-en még csak csak visszaszorítjátok őket, de egy kastélyba én nem lennék a Kree-vel ha ellenségem lenne. Hosszútávon, pedig remélhetőleg egy Derioni szövetség, is létre fog jönni! Azért remélhetőleg, mert ha nem, akkor ennyi volt a játék..Mindent uraltok majd, és ennyi..Ezt eddig is láttuk, hogy kell egy szövetség, de mindig az érdekek és stb...A Derioni céhek, kezdik látni, hogy már nem lehet elszemezgetni itt ott nyugiban, ennek már vége. Szóval ne aggódjatok annyira, rövid és hosszútávon is izgalmas lesz a játék!:)Én dolgolzni fogok rajta nagy erőkkel :)!