Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_samantha_ewing_

8 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Az ember azt hinné, hogy fiatalon az élet csupa öröm és boldogság. Aztán felsőoktatási intézménybe kerül, meg koliba, és jön a vizsgaidőszak, a kötelező bulik, és a béna pasik.Nehéz huszonévesnek lenni egy városban, ahol se jó bulik, se jó helyek igazából nincsenek. Néha…..
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
Kicsit elgondolkodtatott ez a sok 'mi helyzet a külföldi férfiakkal' story. Én valahogy mindig úgy voltam vele, hogy tényleg nem érdekel honnan jött, hová megy, kiféle, miféle, csak beszéljen már magyarul, mert ez az a nyelv, ami nekem onnan belülről jön, és egyébként is, hogy…..
Mit esznek a férfiak? A fácános 2008.12.11 13:04:00
A szüleim azt állítják, hogy gyerekkoromban rendszeres játszottam az árokparton a történetem Peti nevű főszereplőjével. Nagyon aranyos gyerek, úgyhogy hiszek nekik:)Otthon nagyon ritkán járok el szórakozni, tekintve hogy ott nincs igazán bandám és nincsenek diszkók, clubok,…..
Ma az internetes ismerkedés egy speciális vállfajával ismerkedünk meg: az erotikus társkeresők világával.Az adatlapom mögött meglátott engem… történethez kapcsolódhatna az enyém is.Közel a 30-hoz, pár eseménytelen év után gondoltam, én is megpróbálkozom a…..
_samantha_ewing_ 2008.12.09 21:52:36
Másodikas egyetemista voltam, mikor az év hagyományosan legnagyobb kolibuliján beszélgetésbe elegyedtem egy biztonsági őrrel. Valójában egy informatikus diák volt, aki a sulin keresztül kapta ezt a munkát. Marcona gyereket kérjük az egyes ajtóhoz... A srác őrizte a tornaterem…..
Igazságtalan vagyok. Szeretem magam abban a hitben ringatni, hogy minden férfi szemét, holott tisztában vagyok vele, hogy nagyon sok helyes, kedves, okos és RENDES fiú van, aki csak arra vár, hogy hasonló paraméterekkel rendelkező ellenkező nemű párja rátaláljon, s boldogan éljenek,…..
Sophie gondolatmenetéről eszembe jutott egy kedves, nagypofájú ismerősöm egy csodás szösszenete, melyet akkor sütött el, midőn a barátnője rányitott, amint épp egy másik lányt szeretgetett:Nekem hiszel, drágám, vagy a szemednek?!A női vajszívet, és a férfiúi pofátlanságot…..
g. S-t idén márciusban ismertem meg. Olyan magasról szartam le, hogy az már bántotta az azóta megismert óriási egóját. Közös barátok (??) miatt kerültünk egy asztalhoz, és mindenáron beszélgetni akart, miközben én épp Cs. süketelését hallgattam. Aztán rájött, hogy valahogy…..
Mit esznek a férfiak? Lassie 2008.11.30 00:07:00
Kinyalnálak, mint szomjas kutya az itatót! ..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy horvát tengerparti világvége hely, ahol nappal tunya, partonfekvős turistahad süttette a hasát és ráérősen múlatta az időt. Éjjelente viszont a csillagok különös együttállásának és a telihold mágikus hatásának köszönhetően,…..
Egyetemi sátras rendezvény 2008 májusában. Unom a banánt, de azért haza nem megyek. Odalibben egy srác és izgatottan kérdezősködni kezd:-Szia-szia! Jaj istenem, nem sérültél meg?-Nem, dehogyis, jól vagyok.-De tutira? Egész biztos?-Persze, de miért?-Hosszú és veszélyes lehetett az…..
Évek óta járom a budapesti éjszakát a barátnőimmel. Annyi nevetséges sztorink van, mint égen a csillag. Az egyetemi gólyatáborban ismerkedtünk meg több, mint három évvel ezelőtt, s azóta feszegetjük az emberi szervezet és a tanárok tűrőképességének határait. Elsöprő…..
Teflon, mint rezidens Dj adott lehetőseget tegnap Dj Monyó-nak otthonában. A délutánra tervezett erkélyparti azonban jócskán belecsúszott az éjszakába. Dj Teflon fantasztikus set-jével indult az este, kellemes lounge, chillout zenék. Mindenki sörözik, beszélget, igazi club hangulat…..
Last Night Sziget, vagy nem Sziget? 2007.08.10 11:36:00
Szedó Mester barátunk tegnap dacolva az égiekkel kiment a szigetre. még nem tudjuk milyen volt. Egy barátnőnk azonban meglepően ezt nyilatkozta a szigeteléssel kapcsolatban:"akkor se megyek, nem fizetek ki ennyi pénzt azér, hogy a-b-c-x-y-z helyszín között rohangáljak, hülye…..
Figyelem! Az alábbi bejegyzés a nyugalom megzavarására alkalmas képi és írt (írott) elemeket tartalmaz.Amikor Teflonék megtudták, hogy Fűzfőn gombócfesztivál van, felcsillant a szemük. Egyrészt nemcsakhogy kedvükre válogathattak a szilvás, sárgabarackos, túrós, szilvás mákban…..
EFOTT szerda-csütörtök A fesztiválra mint dolgozó, Cicabetti, az újságíró fotósaként érkeztem, amit csak a bejáratnál tudtam meg. Lehetnének képeim a nagy eseményről, de nincsenek, mert rövid úton lemerült a telefonom. Az áramszünetekkel tarkított programban megtekintettük…..
_samantha_ewing_ 2007.07.28 17:55:01
Zanzibár nem is volt hosszú, csak te nem rendelkezel olyan szégyenfolttal, mint én: "Danubius rádiót hallgattam kiskoromban". Most már csak a Rádió1 esti dj-s műsorán élvezkedem Teflonnal együtt (szigorúan külön térben és időben). Istenem, azok a visszhangosított pillanatok...
Ja, Ossiánt nem ismerem, bár Győrben szocializálódtam, a Neo meg ja.. unatkoztam én is..
Amúgy dj Dávidot én személyesen ismerem pár hónapja, csak nem jöttem rá honnan. Kiderült, hogy együtt dolgoztunk Budaörsi Napokon 3 napon keresztül. Ezek után én EFOTT-on közöltem vele, hogy te Brunner Zsolti vagy, nemdebár?!:)
BELGA-BELGA-BELGA. no komment, 3hülye a szerelmem.
A Bikiniről annyit, hogy nem játszották el a Közeli helyekent és a nyaljuk a fagylaltot, úgyhogy
kiny@lhatják nyugodtan. Bár lehet hogy csak nem voltunk eléggé türelmesek.
Tibi bácsi félelmetesebb, mint Tégla, a dj... Hárompercenként beleüvöltötte a mikrofonba, hogy "gyerekek, gyerekek, hol a kezetek". Én visítva röhögtem minden egyes megszólalásakor. Megjegyezném, hogy szerintem nem volt szomjas Tibor barátunk, de azért egy hatvanéves kriptaszökevénytől nem is rossz teljesítmény, hogy egy sátornyi huszonévest hajszol extázisba. Haha..Labdát sajna nem kaptam, mer hátul álltam, de én ottvótam.
és akkor most beszélgessünk Attiláról:
"Nézdmá maja, ott a sterbinszki, bazz, akkor itt vannak a ckm-es ku%%ák is biztos.- húúú, bikinikommandó. ja, de ez az erősattila ott mellette. akkor ez mégse a sterbinszki, hanem a spigiboi." (marha fejlett vagyok zeneileg.) AMÚGY MEG igenis szekszi volt:) és kaptam cd-t. Mondhatnám azt is, hogy lecsajozott a színpadról. Csak kihasznált a szemével, én hagytam, aztán most meg az emlékeknek élek. hehehhe. egy igazi dj rámnézett:D:D:D
amúgy én is akartam irni az efottról ide tegnap este, de nem tudtam hogy tudok belépni, aztán meguntam és lefeküdtem aludni. De ami késik az elmúlik...
Last Night Semmi sem originál. 2007.07.17 23:38:00
Két dologra jöttem rá az este. Az egyik, hogy a "ne fürdjé le" az nem Gecziék, a horvát prolinyaralók szavajárása (mögöttem a börgerben vicceskedett ezzel egy pár), illetve, hogy a Justin Timberlake-BillyJean-Putyourhandsupfordetroit mix nem DJ Tégla tehetségéből…..