Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mackosy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi 7 hetes bekötési rekordot írja épp újra a UPC Monoron, ahol Barobertus kolléganőjénél már több mint 2 hónapja ígérik a szerelőket. Ha egyszer mégis bekötnék a házat, újra meg kell rendelnie a szolgáltatást, különben a UPC magától nem fogja aktiválni a…..
Mackosy 2011.11.01 20:09:56
@Pingvinbab: Cak a tetves román g.ci cég szarja le a magyart, amelyik meg is érdemli ha egy ilyen tetves céget választ.Olcsó szarnak fing a leve.
Bizarr utóélete lett egy átlagosnak tűnő posztunknak. A Van, aki még foglalkozik a kamu potencianövelőkkel című bejegyzésben leközöltünk egy potencianövelőt reklámozó spamot, illetve azt a feljelentő levelet, amiben olvasónk az ügyről értesítette a hatóságokat is. A…..
Nem igazán sikeres a DigiTV terjeszkedése. Edit levele szerint a TvNetworktől átvett kábeleseknél hetek óta nincs semmi, nem sikerült áttenni őket a saját hálózatukra:Tudom, hogy sikeres ember nem lehetek, de hát elkövettem azt a hibát, hogy egy évvel ezelőtt leszerződtem a…..
Mackosy 2010.08.04 22:09:58
@djpetee: Hali! A muholdas digit-t ne minositsuk, egy rakas sz..r, hóesésben nem megy, ha meg megy a minosege minosithetetlen.Volt hogy azt mondtak telefonba hogy mit varok ennyi penzert.Egy rohadt f..s roman tetu ceg.
Es marhasag a 2x annyit kell fizetni is.Trénél most fizettem elő 1 ev huseg, 3490 tv,internet,telefon.Atomstabil, HD-ben megy 17 csatorna, net állandoan 50/25mega.A TVnetwork hálózatával meg sosem volt semmi gond, nekem konkurencia, mert kis szolgaltato vagyok en is, de a kábeles hálózatuk profin meg volt csinalva es semmi gond nem is volt soha veluk.