Regisztráció Blogot indítok
Adatok
122sss

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sade az egyik örök kedvencem, soha nem fogom megunni, mert mindig lenyűgöz az éneke, a dalai és a személyisége. A modellből pillanatok alatt énekesnővé váló Sade Adu és kultikus zenekara a '80-as évek elején kezdett diadalmenetébe, amit azóta sem hagytak abba. A neo-soulra…..
 Kőszeg ostroma:A szultán szerette volna Bécset is elfoglalni. 1532-ben Dráva mentén vonult fel a szultáni sereg. A török sereget azonban egy kicsiny magyar vár,Kőszeg állította meg. A várkapitány Jurisics Miklós. A törökök hiába ostromolták a várat, kénytelenek voltak…..
Határátkelő Egy évig bujdostam 2013.03.21 06:51:00
Mai utunk Csehországba vezet, ahová Kata kétszer is visszatért, nem adta fel az első kudarc után. Belefutott egy szerencsétlen párkapcsolatba, ám a szakítás után még három évet élt a cseheknél. Hogy milyennek látta őket, az rögtön kiderül. "Azzal kezdeném, hogy már 7-8…..
122sss 2013.03.21 09:27:39
@seggwatta: miért pislogsz ennyit? :DD
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
A Best Players Poker Club következő - Ekhó - pókerjátszmája 2010.07.21-én 19:00 órakor kezdődik a szokásos helyünkön.Kérem, jelezzetek itt a blogon, hogy jöttök-e a póker versenyre.Jelentkezéseket 24 főig fogadunk el jelentkezési sorrendben...
Rájöttem! Bloggerek 2010.07.23 10:00:00
Internetes újságírók. Általában olyan hazafiak, akik nem a Soros alapítvány pénzén, hanem hazaszeretetből végzik a munkájukat. Fiatalosak, céltudatosak, naprakészek, egyszóval helyén van a szívük. Rendkívüli módon értenek az internethez, barátaik szerte a közösségi…..
Borzasztó mennyiségű adatlapot küldtetek be kedves olvasók. Mindenki köszöni nektek! Gyerőnk!Heti MILFMunkahelyi alkotásomPopó Szex, Seggbe baszásGyerekkoromban nagyon kis szerencsétlen voltam: SEFTAlaposan dokumentált repülés Londonba!DJ Fikidi mulatottKomoly Fotosop…..